Faceți căutări pe acest blog

Dieta Simonei Sensual

Vreti sa aratati ca Simona Sensual?! Ei bine, nu este deloc simplu. Nu oricine poate fi bomba si, pentru a ajunge la o silueta de invidiat, este necesara o dieta cât se poate de drastica. Iat-o pe a Simonei!

Blondina îsi cunoaste punctele forte si este constienta ca, daca s-ar îngrasa, nu ar mai avea succesul de acum. Astfel, pentru a se mentine supla si „sensuala”, tânara urmeaza un regim de-a dreptul draconic.

În primul rând, nu baga absolut nimic în gura dupa ora sase seara. Iar când se uita în oglinda si simte ca a pus câteva kilograme în plus, le elimina înfometându-se.

„Câte o saptamâna întreaga traiesc doar cu batoane de slabit si supa de varza, dar sunt si zile în care nu manânc absolut nimic. Atunci slabesc trei-patru kg într-o saptamâna”, explica vedeta în Click!.

Din când în când însa, domnisoara Suhoi îsi permite luxul de a gusta din „fructul interzis”. În cazul ei, este vorba despre ciocolata. „Este cel mai bun afrodiziac pentru mine. Merge foarte bine cu sampania, asta îmi place mult, e mai rafinata, plus ca nu-ti e rau a doua zi de la ea”, a mai tinut sa precizeze blonda.

Cam ciudata trecerea de la varza la ciocolata, dar deh, poata ca tocmai aceasta este definitia Simonei Sensual. Un dulce acru-amarui dupa care trebuie sa tii post negru...

Cauta pe acest blog