Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Celulita poate fi "stearsa" cu radiofrecventa

Cel mai modern tratament corporal pentru celulita este cel pe baza de radiofrecventa tripolara, care actioneaza prin incalzirea stratului superficial de piele si reduce aspectul de "coaja de portocala" in doar cateva sedinte de terapie.

Sistemul are doua aplicatoare, pe care terapeutul le "plimba", cu miscari circulare, pe depozitele de grasime pana cand temperatura in acea zona creste treptat si ajunge la un nivel la care aceasta este lipolizata (se descompune in acizi grasi), urmand ca apoi sa fie preluata de catre sange si limfa, scrie Gandul.

In plus, potrivit specialistilor, tratamentele care au la baza tehnologia tripolara netezesc pielea, o contureaza, o tonifica si o "ridica", procedura fiind o alternativa nonchirurgicala care trateaza eficient celulita si reduce circumferinta zonei respective, fara sa lezeze tesuturile.


Acest tip de terapie nu provoaca durere, singura senzatie perceputa de pacient fiind cea de caldura.

O sedinta de radiofrecventa costa o suta de euro, iar tratamentul consta intr-un numar variabil de sedinte, ce depind de nevoile fiecarei persoane, sedinte ce se realizeaza la un interval de o saptamana.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog