Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum ne acceleram metabolismul?

Chiar daca ai senzatia ca mancarea e dusmanul tau, nu uita ca, de fiecare data cand mananci, alimentele se transforma in energie. Aceasta iti ajuta inima sa bata, mintea sa gandeasca si picioarele sa se miste.

Cu cat metabolismul tau e mai alert, cu atat mai multe calorii arzi. Cu cat arzi mai multe calorii, cu atat mai repede scapi de kilogramele in plus.

Ce trebuie sa stii este ca iti poti determina metabolismul sa functioneze pe "repede inainte", chiar si timp de 24 de ore din 24, conform AOL Health.

Cand te trezesti- Un mic dejun copios, in fiecare zi

In lipsa acestuia, organismul flamanzeste (la modul paranoic chiar), fapt ce are ca efect incetinirea metabolismului, pentru conservarea energiei. Cu cat este mai "cuprinzator" acest mic dejun, cu atat mai bine.

Ce se recomanda pentru micul dejun? Alimente care se digera mai incet, in asa fel incat senzatia de satietate sa fie prezenta mai mult timp.
Ideala este omleta dintr-un ou si albusurile de la inca doua si o salata din ardei grasi si ceapa, jumatate de ceasca de ovaz amestecata cu un sfert de ceasca de fructe de padure si o lingurita de ulei de peste, care abunda in omega 3.

Nu sari peste cafea!
Incepe ziua cu un pahar de apa
Alege proteina pentru pranz
Invioreaza-te cu ceai verde
Anuleaza efectul cartofilor prajiti folosindu-te de calciu
Cand mergi la cumparaturi Alege produse organice
Cand ajungi acasa Pestele, gustarea ideala
Renunta la cocteiluri si alcool
Dormi indeajuns

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog