Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Gandirea pozitiva = sanatate

"Cred ca ni se intampla tuturor sa realizam ca starea sanatatii noastre se altereaza daca trecem prin perioade dificile din punct de vedere emotional. Astfel ca stresul si traumele emotionale au o legatura directa cu durerea fizica.

In astfel de momente este cazul sa va motivati ca sa treceti peste acel moment daca vreti sa fiti sanatosi in continuare. Puteti sa va rezervati o perioada de timp in care sa va relaxati si sa eliminati sentimentele negative pe care le simtiti.


Astfel ca trebuie sa gandesti pozitiv ca sa te simti bine. Mai multe studii ne arata ca persoanele casatorite si active social tind sa traiasca mai mult decat persoanele mai putin active, separate, divortate sau singure.

Mai mult chiar, femeile fericite in casnicie au cel mai puternic sistem imunitar dintre toti. Barbatii care participa la activitati sociale, cel putin o data pe saptamana traiesc mai mult cei care nu o fac, iar increderea in cineva poate avea ca rezultat o imbunatatire semnificativa a sistemului imunitar.

Se pare ca persoanele care au fost pesimiste la varsta de 25 de ani au avut boli mai severe cand aveau varsta de 40, 50 sau 60 de ani, iar pesimistii racesc mai des.

Alte studii arata ca numai gandindu-se la dragoste li se poate ridica imunoglobina salivara A la unele persoane. Intre creier si sistemul imunitar exista o legatura puternica. Astfel ca gandurile tale te pot ajuta sa fii sanatos.
Chiar daca vei tine un regim drastic sau vei manca doar hrana ecologica, dar vei avea tot timpul doar ganduri negre sa nu te astepti sa fii sanatos. In ciuda vremurilor prin care trecem putem sa ne gasim resurse pentru a gandi pozitiv pentru ca se spune ca "tot raul este spre bine".

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog