Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Impachetari cu spirulina

Impachetarile cu Spirulina la centrul de terapie naturala"Alexandra". De ce aceasta terapie benefica petru organism?

In primul rand am aflat ca spirulina este cunoscuta inca din vremea Egiptului Antic si a civilizatiei Aztece si Mayase.

Astazi spirulina se dezvolta in America de Sud langa lacul Texaco iar locuitorii zonei sunt intr-o forma de sanatate excelenta uimind lumea cu starea lor de sanatate. Se stie ca pe vremuri maratonistii care consumau paine din spirulina puteau alerga zilnic 100 de mile .

Spirulina are un continut bogat in proteine peste 70% aceste proteine fiind sub forma de albumina care este usor asimilabila de orgnismul uman.

Cei de la firma Hofigal au deschis un centru special de terapie naturala unde recomanda spirulina in scheme individuale de tratament sportivilor de performanta atat in cantonment cat si in timpul concursurilor.

Efectele benefice ale spirulinei sunt urmatoarele:
- actioneaza asupra parametrilor hepatologici ai sangelui. Normalizeaza timpul de coagulare a sangelui.
-stimuleaza producerea de hormoni ai cortexului suprarenalian -corticosteroizii. Astfel corticosteronul si aldosteronul au rol puternic antiinflamator si sunt recomandate in afectiuni inflamatorii ale organelor de simt si al sistemului osteoarticular.

Totodata intervin in depozitarea si metabolizarea glicogenului in ficat si accelereaza scindarea grasimilor din tesuturile adipoase.
-creste capaciatatea organismului de aparare fata de infectii virale fungice sau bacteriene
- previne scaderea numarului de leucocite din organism
- are rol antotoxic prin facilitarea metalelor grele, toxinelor si radionuclizilor
- intervine ca adjuvant al tulburarilor de metabolism
-contine prin compozitia sa o cantitate mare de retinol astfel are efecte benefic asupra acuitatii vizuale.

Complexul de terapie naturala Alexandria din Breaza ofera zilnic peste 140 de tratamente diverse .Astfel afectiunile care necesita tratament cu spirulina sunt:

-hepatite cronice de diverse etiologii
-gastrite, gastro duodenale, ulcer gastric si duodenal
- ciroza hepatica
- diabet zaharat tip II

- insuficienta renala
-insuficienta corticosuprarenala, obezitate
- alergii cronice la substante chimice si alergeni din mediul inconjurator
- adjuvant in profilaxia bolilor maligne
- compensarea carentelor de calciu si magneziu
- combaterea procesului de imbatranire precoce

Creme antirid

O crema antirid eficienta pentru a minimaliza riscul de aparitie a ridurilor este crema din gama Perfecta.


Aceasta gama este o crema antirid, semigrasa de zi si de noapte cu filtre UVA/UVB. Alaturi de aceasta crema se poate folosi si laptele demachiant hipoalergenis.

Este o serie special conceputa pentru a minimaliza riscul de aparitie a alergiilor, la persoanele cu pielea hipersensibila, predispusa la dermatite si iritatii.

Aceasta crema contine extracte pure din cupuacu si galbenele provenite sin culturi certificate ca fiind ecologice. Aceste creme elimina reactiile inflamatorii cauzate de exfolierea excesiva a epidermei , acnee, folosirea unor cosmetice nepotrivite tipului de ten, expunerea excesiva la frig sau la soare.

Tot in aceasta gama Perfecta exista crema de maini antirid impotriva petelor cat si o crema reconfortanta pentru picioare.

Aceste creme sunt ideale pentru a solutiona micile probleme care ne necajesc cum ar fi pielea crapata sau patata.Ingredientele sunt extrase din plante si suplimente cu vitamine si minerale ce garanteaza un efect rapid si precis.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog