Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slabim cu ajutorul ceaiului?

Slabim cu ajutorul ceaiului? E o intrebare buna, pe care o punem cu totii. De ani de zile pot spune ca am incercat multe feluri de ceaiuri de slabit dar pana acum cam toate au avut efecte laxative si s-a ajuns la dureri puternice de stomac si stari de voma.

Zilele trecute insa am cumparat un alt ceai se numeste "Digetie Usoara" si este ambalat de catre firma Fares.

Are un efect foarte foarte bun asupra organismului, nu mai am probleme de constipatie, ma ajuta sa elimin "surplusul" din corp ceea ce este o senzatie de usurare atat pentru corp cat si pentru suflet.

Ca si descriere pe cutie se gaseste urmatorul text: "Ceaiul reuneste plante folosite traditional, asociate si dozate optim de specialistii nostrii intr-o reteta originala, care asigura un efect digestiv.

Consumata dupa fiecare masa, infuzia favorizeaza o digestie usoara, contribuind la suprimarea balonarilor si la eliminarea gazelor intestinale. Infuzia este recomandata in digestie lenta, indigestie, balonari, stari de greata, dureri de cap de origine digestiva si dupa mese copioase" -Fares.

Ingredientele din care se compune acest ceai sunt: fructe de anason (Anisi fructus), fructe de fenicul (Foeniculi fructus), menta (Menthae herba), frunze de rozmanrin (Rosmarini folium), busuioc (Basilici herba), radacina de lemn dulce (Liquiritae radix), frunze de senna (Senna folium), radacina de cicoare (Cichorii radix), E foarte important faptul ca nu contine coloranti sintetici si nici arome sintetice.

Este contraindicat in cazuri de sarcina si alaptare. Iar la dozele recomandate (2-3 cani pe zi, dupa mesele principale pe adulti) nu are efecte secundare si nici interasctiuni.

Il recomad tuturor care chiar au o digestie lenesa sau probleme de constipatii pentru ca ajuta garantat, va scriu asa pentru ca l-am incercat si l-am testat si pe mine m-a ajutat.

Daca doriti sa cumparati produse de la Fares va recomand magazinul lor vrtual de pe

Site oficial Fares

Batoanele Fibrobar ajuta la slabit

Vrei sa inlocuiesti o masa ? Incearca batoanele de slabit Fibrobar care se gasesc in lanturile de magazine naturiste nu sunt scumpe si se pare ca sunt si eficiente. Si unele vedete (Nicoleta Luciu) spunea ca a slabit cu ajutorul acestor produs

 Pana aici e ok, ti se zice pe ambalaj are ca incrediente: fructoza, dextroza, masa de cacao, ulei de sambure de palmier, izolat proteic de soia, fulgi de porumb,faina de cereale expandate, tarata de grau, oxid de magneziu, oxid de zinc, lecitina si vitamina C.

Cat costa si unde se gaseste? Batonul Fibrobar R e ieftin si eficient. Pretul este mic.

  Se poate comanda online AICI

 Fibrobarul are valoare energetica redusa si continut mare de fibre vegetale.

Asa arata batonul  de slabit Fibrobar
Asa arata batonul
de slabit Fibrobar


Se recomand maxim 1-2 batoane/zi, inlocuindu-se una sau mai multe mese asigurand o parte din nutrienti. Nu are efecte secundare sau contraindicatii.


Nu faceti exces si mancati si mancare normala pe langa aceste batoane de slabit. !

Ce gust are si chiar opreste pofta de mancare? E bun la gust si intr-adevar te scapa pentru un timp de senzatia de foame. E important sa beti apa dupa ce ati consumat un astfel de baton de slabit.

Fibrobar cu ceai verde ideal in diete de slabit

Fibrobar cu ceai verde
ideal in diete de slabit


Noi le folosim des, mai ales cand avem o zi incarcata si agitata. Daca ni se face foame mancam o bucatica de Fibrobar si gata opreste pentru o perioda foame de lup :)

A si e ideala si in momentul in care esti pe drum si nu ai timp sa opresti si sa iti cumperi ceva de mancare. Sau cand gatesti si pana se face mancarea (de ex in cuptor) poti rontati o bucatica de baton de slabit si te-ai linistit :)

Fa gimnastica pe o muzica antrenanata!!

E 3:29 AM adica cu noaptea-n cap mi-e imi vine sa topai si sa dansez si sa fac gimnastica la ora asta dar asta e acum as avea energie pentru asta...

Dar cum imi scartaie podeaua ma abtin si ascult acest videoclip si topai si am atata energie "pentru un milion de ani" cum canta Nicola in acest videoclip.

Oricum stiu ca daca mi-am pus acest videoclip pe blog o sa ma ambitionez sa fac miscare si in timpul zilei cand nu as deranja pe nimeni daca as dansa.

Oricum sunt fericita caci am ajuns zilele astea la 75 de kg nu e mult dar e totusi o mica realizare... mai am de slabit dar oricum ma simt mai bine si voi continua...

Azi voi topai cu singuranta!! Si va recomand si voua caci nu strica nimanui un pic de buna dispozitie :))
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog