Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sa slabim cu batoanele Gerlinea

Ieri am fost super incantata, cand a ajuns la mine cadoul castigat prin forumul Idieta, cadou ce contine 2 cutii de batoane Gerlinea. Sunt extrem de gustoase si zice atat pe cutii, cat si pe prospect, ca va contribui la slabit si ajuta la o mai buna gestionare a greutatii, sau la mentinea greutatii daca e cazul.

E recomandat sa mananci 2 batoane, care pot inlocui o masa ceea ce este perfect, mai ales in ziua de azi cand ai mult de alergat si de lucrat si de multe ori nu ai timp sa gateti, sau sa pleci de la birou/ locul de munca, si asa poti face o economie de timp. Rontai cele 2 batoane Gerlinea si te simti perfect. Mie cel putin mi-a oprit senzatia de a mai cumpara prajituri sau dulciuri, caci batoanele sunt dulci ca si ciocolata umpluta gen Lion sau Smash doar ca sunt dietetice.

Impreuna cu cutiile am primit si o carte mica in care sunt o multime de informatii legate de prezentarea produselor Gerlinea, cum sa-ti calculezi greutatea ideala prin calcularea indicelui de masa corporala (IMC).

Formula este:

IMC= Greutatea in Kg/inaltimea*inaltimea(m)

Clasificarea in cazul adultilor se imparte in mai multe categorii:

- daca IMC este sub 18,5 = Slab. De obicei in acest caz medicii vor recomanda sa ne ingrasam.

- daca IMC intre 18,5 si 25 = Greutate "corecta" in ochii medicilor.

- daca IMC este intre 25 si 30 = Supraponderal. Poate insemna ca avem cateva kilograme in plus care ne pot crea probleme de sanatate precum hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie. E recomandat sa ne apucam de slabit daca vrem sa ramanem cu sanatatea care e foarte importanta ( asta imi scriu si mie pt ca am de slabit)

- daca IMC este peste 30 = Obezitate. Poate insemna ca surplusul de kilograme este destul de periculos pentru ca poate duce la boli grave precum diabetul, tulburari cardiace si chiar dificultati respiratorii. Aici se recomanda consultarea unui medic sau al unui nutritionist.

Eu sincer sunt foarte incantata de aceste batoane Gerlinea si sper sa ma ajute la slabit.

Site-ul lor este in caz ca vreti sa luati din aceste produse. Produsele gerlinea se claseaza pe locul intai in clasamentul celor mai recomandate produse de slabit din Europa care mai nou se pot gasi la toate raioanele "dietetice" din retelele de hypermarket gen Carrefour, Real, Cora sau in Help Net. Brosura lor poate fi descarcata direct de pe site si chiar se pot da comenzi online.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog