Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Creme antirid

O crema antirid eficienta pentru a minimaliza riscul de aparitie a ridurilor este crema din gama Perfecta.


Aceasta gama este o crema antirid, semigrasa de zi si de noapte cu filtre UVA/UVB. Alaturi de aceasta crema se poate folosi si laptele demachiant hipoalergenis.

Este o serie special conceputa pentru a minimaliza riscul de aparitie a alergiilor, la persoanele cu pielea hipersensibila, predispusa la dermatite si iritatii.

Aceasta crema contine extracte pure din cupuacu si galbenele provenite sin culturi certificate ca fiind ecologice. Aceste creme elimina reactiile inflamatorii cauzate de exfolierea excesiva a epidermei , acnee, folosirea unor cosmetice nepotrivite tipului de ten, expunerea excesiva la frig sau la soare.

Tot in aceasta gama Perfecta exista crema de maini antirid impotriva petelor cat si o crema reconfortanta pentru picioare.

Aceste creme sunt ideale pentru a solutiona micile probleme care ne necajesc cum ar fi pielea crapata sau patata.Ingredientele sunt extrase din plante si suplimente cu vitamine si minerale ce garanteaza un efect rapid si precis.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog