Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Review produse pentru barbati Gel de dus si balsam dupa barbierit cu piper negru si acid hialuronic

Zilele trecute am avut ocazia sa testam niste produse cosmetice pentru barbati de la Bottega Verde.

Este vorba despre un balsam dupa barbierit hidratant cu piper negru si acid hialuronic UOMO Bottega Verde si un gel de dus din aceeasi gama.

 Sunt produse marca #BottegaVerde - care este un site cu produse cosmetice din Italia disponibile acum si la noi in Romania.

Daca vrei sa cumperi cosmetice cadou de cea mai buna calitate eu personal pe ei ii recomand. Pana acum am avut ocazia sa folosesc multe produse si sunt foarte multumita de calitatea produselor.

Pareri personale despre aceste 2 produse pentru ingrijirea tenului si corpului pentru barbati.

Balsam barbierit Piper negru si acid hialuronic pt barbati cumpara de aici
Balsam barbierit Piper negru
si acid hialuronic pt barbati
cumpara de aici
Sotul e foarte incantat de ele. Gelul de dus are un parfum aparte, revigorant, masculin, perfect de folosit la dus dupa o zi lunga de munca.

Te revigoreaza si tot corpul parca isi recapata energia. Parfum aparte persista si da o stare de bine pe tot parcursul zilei/serii.

Acest gel de dus are un ingredient secret natural si anume piperul negru.
Se poate folosi pentru curatarea delicata a pielii si a parului.

Balsamul UOMO Bottega Verde cu acid hialuronic l-am ales in special pentru efectul de hidratare si antiage.

Este un balsam dupa barbierit extrem de bun, parfum este ametitor (pentru orice femeie), si pe langa faptul ca hidrateaza tenul barbatului, ii reda si un val misterios si atragator.

Acidul hialuronic din balsam are efect de intinerire, estompeaza vizibil liniile fine formate de riduri, practic ajuta la ingrijirea delicata a tenului barbatesc.
Gel de dus pt barbati cu Piper negru parfum special masculin cumpara de aici
Gel de dus pt barbati
cu Piper negru
parfum special masculin
cumpara de aici

 Mie personal imi place foarte mult. Mie ca femeie imi incanta simturile cand simt pe tenul barbatului meu un astfel de parfum masculin.

Balsamul si gelul Uomo Pepe Nero au un parfum atragator, masculin si barbatesc.

 Cu siguranta este cea mai buna idee cadou pentru barbati (Zi de nastere, Craciun, Ziua Barbatului, Aniversari, zile speciale, promovari, reusite, evenimente in familie sau doar pentru a fi mereu in forma)

 Cu siguranta va fi mereu pe lista noastra de cumparaturi in categoria produse cosmetice pentru barbati.

Ce pret au si de unde se pot cumpara ?

Balsamul cu acid hialuronic si piper negru (in italina se numeste UOMO Balsamo Dopobarba Idratante Pepe nero con acido laluronico) costa aprox 49 lei. Are 75 ml.

 Se poate cumpara online direct aici

Gelul de dus cu piper negru are 200ml. In italiana si pe ambalaj scrie numele de  (Uomo Shampo-Doccia Pepe Nero) costa in jur de 17 lei.

Se poate face comanda online direct aici.
Sapun cu Vanilie Neagra Bottega Verde merita sa il folosesti cumpara de aici
Sapun cu Vanilie Neagra Bottega Verde
merita sa il folosesti
cumpara de aici

Si surpriza.! La fiecare comanda de pe site-ul Bottega Verde ai sansa sa primesti inca un produs cosmetic CADOU.

Noi am primit un sapun cu Vanilie neagra. Este superb.

Are un parfum extraordinar fin, aromat, aplicat pe piele hidrateaza in profunzime si are un parfum placut si persistent.

Intreaga baie are un parfum proaspat si placut din cauza sapunului.

 Desigur se poate comanda si separat - costa in jur de 14 lei si se poate gasi aici.

Noi suntem foarte multumiti de produse si vi le recomandam si voua. Mai ales daca sunteti in cautare de produse cosmetice mai speciale, mai aparte, care nu se gasesc peste tot ci doar intr-un loc anume.

Despre alte produse de la Bottega Verde pe care le-am testat si le recomandam puteti citi aici si aici

#DescoperaBottegaVerde

Bottega Verde ofera 10% EXTRA REDUCERE la valoarea cosului, pentru cititorii acestui blog. Foloseste codul de voucher VOISLABI la finalizarea cumparaturilor pentru a beneficia de reducerea EXTRA de 10%.

Cine foloseste produsele cosmetice marca Bottega Verde ? Va plac ? Ati folosit deja aceste produse, sau alte produse Bottega Verde ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog