Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsule noi de slabit din Extract de varza

Persoanele interesate de diete, probabil au auzit deja de celebra dieta cu supa de varza. Am incercat-o si noi cu multi ani in urma. A fost de efect, dar pentru ca ne-am lasat de ciorba de varza...ca a fost prea multa, am pus kilogramele inapoi.

Pentru persoanele care vor sa slabeasca, mai ales acum dupa intoarcerea din concediu si vacante (unde probabil nu s-a tinut cont de regim si cantitate) venim cu o noua stire. Am descoperit un produs nou in domeniul suplimentelor de slabit. Este un supliment alimentar romanesc destinat managementului greutatii.  Capsulele se numesc "Extract de varza" sunt produse de firma Hypericum. Sunt fabricate dupa o formula creata in colaborarel cu renumitul Dr. farm. Ovidiu Bojor.

Blugi marimi mari si bluze acum si in marimile XXL

In articolul trecut am scris despre cateva modele de rochii care pun talia in evidenta. Toata bune si frumoase, singura lor problema era ca nu erau in marimi mai mari.

Pentru femeile care cauta totusi niste haine numere XXL in care sa se simta elegante si confortabil, azi venim cu un articol special. Am gasit un magazin online cu haine, unde este o categorie speciala XXL. Noua ne place, e moda anilor 70 dar va spunem sincer ca si acum au stil acele modele de haine. Hainele sunt nou noute doar ca imita moda acelor ani.

Citromicina - tratamentul natural care te scapa de infectii, viroze si multe alte boli

Ce este Citromicina si la ce se foloseste ? Produsul numit "Citromicina" este un supliment alimentar 100% natural produs de firma Bionativ. Are la baza extract glicerinic din samburi de grapefruit.

Prospectul scrie ca , extractul din samburi de grapefruit este considerat cel mai puternic antibiotic si antiviral din lume. Este extrem de eficient in lupta cu infectiile bacteriene, chiar si cele rezistente la antibiotice.

Acest produs poate fi folosit si de copii pentru vindecare rapida. Nu contine adaosuri de substante chimice, nici solventi sintetici, 98% din ingredientele sunt obtinute din agricultura biologica din plante proaspete.

Haine potrivite ideale pentru sport pentru femei

Stiti intrebarea care apare destul de des cand vrei sa mergi undeva si iti vine in minte ideea ..."eu cu ce sa ma imbrac ?".
Ei bine daca trebuie sa mergi la antrenamente sau doar vrei sa faci sport acasa si ai nevoie de un echipament sportiv confortabil si potrivit pentru a face cat mai usor exercitiile necesare, azi venim cu cateva modele de echipament de sport special creat pentru femei.

Noua gama de cosmetice cu acid hialuronic si colagen cu efect antiage

Cand ai in jur de 20-30 de ani nu te prea intereseaza tema ridurilor si efectul de imbatranire. Dar cu trecerea timpului cand te vezi in oglinda, de multe ori descoperi o linie noua, un rid in jurul ochilor, pe frunte, in coltul gurii.. si desigur apare dorinta de a estompa aceste semne.

Spre bucuria noastra exista destule produse cosmetice care ne vin in ajutor in tratarea acestor simptome.
Am descoperit o noua linie de creme cu efect antirid si intinerire. E vorba de cremele marca CollaZen+. Azi va vom scrie despre 3 produse.

Slabeste si dezvolta-ti musculatura cu aparatul de fitness Abdo Crunch

Vreau sa slabesc. Vreau si eu sa am muschi, abdomen plat si brate subtiri si bine definite.
Cine se recunoaste ?

Pentru cei care vor sa duca antrenamentele la un nou nivel si sa  poata face sport acasa, le prezentam un aparat de fitness interesant.

Se numeste Abdo Fitness Total Crunch si este destinat celor care vor sa isi lucreze mai multe parti ale corpului in acelasi timp.

Modele noi de rochii pentru femei care evidentiaza silueta

Pana acum am scris mai mult despre produse de slabit, produse naturiste care vindeca diferite afectiuni si produse cosmetice naturale.

Consideram ca blogul si cititorii nostrii au ajuns la o noua etapa...

Ne-am gandit ca oricine si daca incearca sa slabeasca, sau nu,  sau a slabit deja si vrea sa se bucure de silueta noua, are nevoie si de haine noi in care sa se imbrace si sa straluceasca :)

Am testat gelul anticelulitic Bodyshape de la Elmiplant

Cum sa elimin celulita de pe coapse si solduri ? Ce pot folosi pentru tratarea aspectului de coaja de portocala ?

In ultimul timp am testat personal mai multe creme pentru tratarea celulitei. Am hotarat sa va scriem parerile noastre despre efectul lor. Azi vorbim de crema Bodyshape Gel Anticelulitic cu extract de ginko biloba.

Totul despre Digex Forte -super enzime

Ai mancat mult in timpul concediului ? Ai probleme cu digestia ? Se zice ca ai nevoie de enzime digestive pentru a remedia problema. Solutia ar fi noul suplimentul alimentar numit "Digex Forte".

Probabil ai auzit de el in reclamele publicitare de la radio sau la tv. Dar la ce se foloseste de fapt ?
Prospectul scrie urmatoarele informatii:


...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog