Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Importanta consumului de carbune activ

La ce se foloseste carbunele activ ? E bun pentru sanatate ? Probabil cand auziti numele de carbune, primul lucru care va vine in minte este carbunele scos din mina folosit la incalzire.

 Ei bine exista un produs numit carbune activ, care seamana cu carbunele medicinal obisnuit, deci NU este acelasi carbune care utilizeaza la incalzire sau la gratare,  doar ca este obtinut printr-un procedeu special si care poate fi folosit ca si tratament naturist pentru organismul uman.

Slabire cu amestecuri naturale de fibre Fitness

Zilele trecute am scris despre niste batoane proteice care ajuta la slabire si pe care le poti consuma inainte si dupa exercitiile fizice. Multe persoane au un program aglomerat, ocupat si daca mai tii si dieta, nici nu mai sti ce sa mananci si sa ai si energie pe timpul zilei.

Ei bine venim in ajutorul celor care vor sa manance ceva rapid, fara batai de cap, sa fie sanatos si sa te scape de senzatia de foame.
Am gasit 2 produse interesant de la Pirifan. Unul se numeste Detox Mix Natural Fitness, iar celalat Fiber Mix Natural Fitness.

Slabire Max- capsule cu rol adjuvant in cura de slabire

Uneori cand duci o adevarata lupta impotriva greutatii corporale, stii cat e de greu sa nu te dai batut si sa continui efortul zi de zi. Se stie ca daca vrei sa slabesti, e necesar sa elimini din alimentatie prajelile, produsele fainoase din grau alb si dulciurile si desigur sa faci sport.

Sunt momente in care nu se misca acul cantarului, nu reusesti sa slabesti si atunci iti vine sa lasi totul balta si sa renunti la dieta. In aceste momente totusi e bine sa apelam la suplimente alimentare naturiste care ne pot ajuta in regim.

Batoane proteice pe care le poti manca inainte si dupa antrenament si nu ingrasa

Ce pot sa mananc inainte de a merge la sala ca sa am mai multa energie ? De multe ori aceasta intrebare ne vine in minte mai ales in ziua in care alegem sa facem sport. Pentru unele persoane care deja au un meniu cunoscut e usor, insa pentru cei care incearca sa slabeasca si vor sa faca si antrenamente si incearca sa tina si dieta,  gandul de a manca ceva inainte sau dupa sport e destul de intens.

Cunoastem senzatia, de multe ori nici nu stii ce sa rontai inainte de antrenament, nu de alta dar daca mananci ceva greu, in loc sa iti dea energie sa te misti in forta, te adoarme.

Colagen sport cu acid hialuronic

Ce este colagenul si la ce il folosim ? Colagenul este o proteina prezenta in organsimul uman si reprezinta 30 % din totalul proteinelor umane si 70% din cele ale pielii. Contibuie la rezistenta si structura organismului sustinand intregul corp uman.

Aceasta proteina este prezenta in muschi si tendoane, in piele, in sistemul optic al ochilor. Cand incepem sa inaintam in varsta, productia naturala de colagen din corp incepe sa scada ceea ce duce la carenta de colagen care provoaca inflamatii si dureri la nivelul intregului corp uman.

Ruscoven elimina senzatia de picioare grele

Ma dor picioarele, ce tratament pot folosi sa scap de acest disconfort ? De multe ori cand ajungem acasa dupa o zi lunga si istovitoare, una din cele mai mari probleme cu care ne confruntam este durerea picioarelor. Fie ca am mers mult pe jos, am purtat toata ziua niste pantofi incomozi, care ne-au obosit picioarele sau a trebuit sa lucram mult stand in picioare, seara cand te descalti abia astepti sa scapi de durere si de picioare umflate.

Cunoastem senzatia si am cautat solutii pentru aceasta problema. Am gasit 2 produse, numite Ruscoven care este sub forma de capsule sau gel.

Invata cum sa slabesti sanatos la emisiunea Tv Diferente si Esente

Incepand cu ziua de 9 iulie 2016 cei care vor sa afle cum sa slabeasca si sa urmeze un stil de viata sanatos au sansa de a se informa la emisiunea informativa la televizor. Este vorba de emisiunea "Diferente si Esente" care va fi difuzata de la ora 10.40 la Realitatea TV.

Mihaela Bilic - ABC de nutritie - o carte pentru sanatatea celor mici

Renumita doamna doctor Mihaela Bilic, experta in nutritie a lansat recent o noua carte unde incearca sa ajute atat copii cat si parintii sa aleaga sa manance sanatos.

 Cartea "ABC de nutritie" este o carte care se adreseaza in special copiilor. Este creata pe un ton pozitiv, cu informatii utile despre relatia cu mancarea.

Crema de fata cu miere de Manuka

Tenul fiecarei persoane are nevoie de hidratare. Indiferent de anotimp e bine sa avem grija de fata noastra, pe timp de iarna ne putem feri tenul de vremea rece, sau vara de vreme caniculara, cu ajutorul unor creme de fata care pe langa faptul ca te protejeaza, confera un aspect sanatos si ingrijit.

O astfel de crema buna pentru ingrijirea fetei este crema Face Cream cu Miere de Manuka.

Otetul compus care contribuie la slabire

In fiecare zi cautam metode care ajuta la scaderea in greutate.

 Stim ca trebuie sa faci sport si sa mananci corect pentru a reusi sa dai jos din kilogramele in plus, insa pentru a accelera acest proces anevoios uneori avem nevoie se suplimente care vin in ajutorul procesului de slabire.

Un astfel de produs care se foloseste in curele de slabire este Otetul Slabire produs de firma romaneasca Hypericum.

Este un produs indicat in caz de obezitate si la echilibrarea nivelului de vitamine si minerale.

Ab Slim lupta cu kilogramele este cel mai nou produs de slabit

Pe piata suplimentelor alimentare care contribuie la scaderea in greutate au aparut niste capsule noi numite AbSlim Lupta cu kilogramele.

Prospectul scrie ca are urmatoarele beneficii :
- ajuta la eliminarea surplusului de kilograme si mentinerea greutatii ideale dupa ce ati slabit
- opreste senzatia de foame
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog