Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Silfide Fitness Formula de slabire cu asimilare rapida

Cine vrea sa slabeasca cateva kilograme pana la vara ? O solutie ajutatoare in lupta cu kilogramele poate fi produsul romanesc de la Alevia Silfide Fitness. Desigur pentru a reusi sa slabiti, e necesar sa faceti sport si sa aveti o alimentatie echilibrata.

Creme antirid cu acid hialuronic 3D

Caut un produs cosmetic care ma ajuta sa elimin ridurile de pe fata si din jurul ochilor. Ce sa folosesc ? Daca nu vrei sa cheltui mult, dar totusi incerci sa investesti ceva bani in frumusetea ta, poti incerca noile creme de la Elmiplant.
E vorba de crema antirid de zi Hyaluronic 3D si crema Antirid pentru ochi Hyaluronic 3D.

Sunt 2 creme care se pot cumpara la preturi rezonabile si care chiar ajuta la estomparea ridurilor.

Costume de baie la moda in 2016

Vine vara. Ce fel de costume de baie se poarta anul acesta ? Ce e la moda ? Probabil multe persoane se pregatesc pentru zilele calduroase cand e timp de plaja.

Daca vreti sa va alegeti un costum de baie elegant, azi venim cu 3 recomandari. Am ales aceste modele pentru ca sunt un pic mai diferite, decat costumele de baie obisnuite.

Beneficiile consumului de Lecitina Forte

La ce se foloseste lecitina ? La ce ajuta ? Despre lecitina probabil ati auzit vorbindu-se de multe ori, e o substanta care are multe indicatii pentru sanatate. Pentru ca am vrut sa stim mai multe detalii despre produsele suplimentare care contin lecitina ne-am documentat si am aflat din prospectul capsulelor Lecitina Forte urmatoarele:

Tratamentul naturist "Adio stafilococ"

Cum pot vindeca natural infectia cu stafilococ ? Probabil deja v-ati obisnuit cu acest blog, unde incercam sa gasim mereu solutii salvatoare pentru multe cazuri. E vorba de recomandarea unor produse si suplimente alimentare care chiar vin in ajutorul celor care vor sa se vindece de anumite suferinte.

Azi am descoperit un pachet care se recomanda pentru tratarea infectiilor cu stafilococ. Exista 27 de specii de stafilococi, cele mai des intalnite sunt Staphylococcus Aureus (Stafilococul auriu) Staphylococcus saprophyticus, Staphylococcus haemolyticus, Staphylococcus schleiferi si Staphylococcus lugdunensis.

Tratamentul virozelor cu uleiuri esentiale de cuisoare si ti-tree

Vreti sa va vindecati repede de gripa si viroze ? Zilele trecute au prezentat la ProTV la emisiunea CSID - Ce se intampla doctore- o solutie naturala pentru a scapa in mod natural de sinuzita, traheo-bronsita, infectii bacteriene, viroze respiratorie.

E vorba de niste suplimente naturale care contin ulei de cuisoare si ulei de arbore de ceai (ti-tree). Capsulele se numesc Biomicin si sunt produse in Romania de catre renumita firma Fares.

Centura din neopren care te ajuta sa slabesti in talie

Cine vrea un abdomen plat pana la vara ? Cred ca toata lumea isi doreste sa dispara stratul de grasime din jurul burtii. De multe ori e destul de greu sa scapi de colaceii de grasime din jurul taliei.

De aceea venim cu o informatie in ajutorul celor care vor sa elimine kilogramele in plus.
E vorba de o centura reglabila din neopren care actioneaza asupra taliei.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog