Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Vopsea de par periculoasa in Romania ?

Ati vazut zilele trecute stirea despre cat de periculoase sunt unele vopsele de par ?
Se pare ca in urma unui control efectuat de catre Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania facut in perioada 10-15 februarie 2016 pe 48 de feluri de vopsea de par disponibile pe piata cosmeticelor din Romania, s-a descoperit ca aproape 70% din vopselele testate pun in pericol sanatatea noastra.

Scapa de celulita cu 2Slim Anticellulite

Cum pot elimina celulita repede ? Cu ce tratament pot remedia efectul de coaja de portocala de pe coapse si picioare ? O solutie ar putea fi noul produs de la Life Nutritions.

Este o bautura lichida care are efect anticelulitic. Numele produsului este 2 Slim Anticellulite.

Renumitul Dr. Oz vine in Romania

Probabil ati auzit de Doctor Oz, care este celebru pentru sfaturile si emisiunile sale legate de sanatate, dieta, nutritie corecta. Pentru prima data, va tine in acest an o conferinta la Bucuresti.

Alimentatia vedetei Anca Serea

Ce mananca Anca Serea de nu se ingrasa ? Ce dieta tine? Cum reuseste sa isi pastreze silueta chiar daca e insarcinata? Care este secretul ei ?
O intrebare la care probabil multe persoane cauta raspunsul.  Insarcinata in aproape 8 luni, in afara de burtica nici nu se vede ca ar fi gravida.

Crema care te scapa de petele de batranete

Am niste pete maronii pe corp, fata, maini, cum le pot elimina ? Exista vreo solutie de estompare a pigmentelor aparute pe corp odata cu inaintarea in varsta ?

Cu totii imbatranim. Asta e clar. Indiferent ce varsta avem, organismul uman se schimba.  Un semn clar ca incepem sa imbatranim sunt petele maronii care devin destul de dese in zona mainilor, pe fata, etc.


...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog