Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de firele albe de la radacina cu sprayul L'Oreal Paris Magic Touch

Incepi sa ai fire de par albe ?  Ai parul vopsit si vrei sa ascunzi radacinile de par crescute intre doua colorari ? Trebuie sa mergi la o nunta, o conferinta, un eveniment special si nu ai timp sa iti vopsesti parul ?
 Avem solutia pentru problema ta. Am gasit un produs inovator care in cateva secunde te scapa de stres si de radacinile albe crescute. E vorba de gama de sprayuri de par cu efect instant. Lansate de brandul L'Oreal Paris Magic Retouch.


Orice femeie sau chiar si orice barbat, care incepe sa incarunteasca, stie cat este de neplacut sa se vada parul albit. Daca vrei sa pari mai tanar/a, mai atractiv/a, ai nevoie de acest spray de vopsire a radacinilor parului imediat. Practic este o camuflare care reda aspectul ingrijit al parului.

Cum se foloseste ? Cum se aplica ? Tubul de vopsea spay instant se agita inainte de utilizare. In zona parului unde se vad firele albe (la radacina) se pulverizeaza de la o distanta de aproximativ 15 cm intr-un strat subtire. Nu e necesar aplicarea sprayului in doze mari pentru ca isi face oricum efectul. Efect vizibil de colorare imediat. Mascheaza firele albe.

Cat dureaza efectul de vopsire cu sprayul Magic Touch de la L'oreal ? Rezista indiferent de vreme ? Sprayul este special creat pentru a rezista la conditiile meteo (ploaie, ninsoare, vant, etc). Se poate indeparta de pe par dupa spalarea parului cu sampon.

Cumpara de aici produsul care acopera radacinile de par albe
Cumpara de aici produsul
care acopera radacinile
de par albe
Este o solutie rapida de vopsire imediata, care te poate scapa de mult stres, mai ales daca trebuie sa mergi la evenimente importante (sedinte, aniversare, nunta, party, conferinte, botez, etc) si vrei sa arati bine.

In ce culori se poate gasi ? Sprayul pentru vopsirea radacinilor instant Magic Retouch este disponibil in culorile :negru, saten, saten deschis, blond si blond deschis.

Vreau si eu sa cumpar sparyul Magic Retouch, cat costa di de unde il pot cumpara ?

 Pretul unui tub de 75ml este acceptabil.

 Online se poate achizitiona direct de la acest site online. 

 Cine a folosit deja un astfel de spary de par? Ce parere aveti merita investitia ? Va place efectul ?
 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog