Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Reduceri de pana la 75% la suplimente, cosmetice si produse naturiste

Unul din site-urile noastre preferate -Vegis- specializata pe suplimente alimentare, produse cosmetice, alimente bio, etc lanseaza o super oferta cu ocazia evenimentului Black Friday 2016.

Lanseaza si ei pentru ziua de 18 noiembrie 2016 o lista cu peste 300 de produse din diferite categorii care vor fi mai ieftine cu pana la 70% din pretul initial.


Daca doriti sa prindeti oferta la articole bio si naturiste, iata cateva produse care merita sa va atraga atentia:

- Uleiul de cocos - articol vedeta - extrem de benefic pentru sanatate, ajuta la slabit, intareste sistemul imunitar, infrumuseteaza
- Antioxidant -puternic antioxidant, antiviral, mentine si reda tineretea

Preturi incredibile, reduceri masive suplimente alimentare cosmetice bio
Preturi incredibile, reduceri masive
suplimente alimentare cosmetice bio
- Citromicina - produs puternic antibacterian, antiviral ideal pentru prevenirea si vindecarea in caz de gripa si raceala

- Colagen lichid Beautin - secretul frumusetii -lichid de baut - recomandat de Carmen Bruma

- Produse apicole care intaresc sistemul imunitar
- Pachete promotionale 1+1 Gratis
- Aparate, Carti si jocuri la promotie

Pentru a beneficia de preturi incredibile, prinde ocazia reducerilor pe site-ul Vegis. 

Cand ajung la mine produsele daca le comand azi ? Pentru ca volumul de produse comanda probabil va fi foarte mare, e posibil sa dureze in jur de 7 zile pana coletul ajunge la cumparator.

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog