Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Fiole cu colagen pentru ten ferm, elastic si fara riduri

Odata cu inaintarea in varsta tenul persoanelor adulte incepe sa arate semne vizibile de schimbare. Apar linii fine, riduri pe gat, pe frunte, in coltul gurii sau a ochilor, tenul isi pierde stralucirea si elasticitatea.

Pentru a preveni aceste aspecte sau pentru a remedia problema, atunci puteti incerca un produs cosmetic la pret foarte accesibil, dar foarte eficient.

E vorba despre Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv.  Sunt create pentru ingrijirea speciala a fetei, a tenului.

Prospectul scrie ca are ca efect urmatoarele:
- creste gradul de protectie a pielii
- transforma tenul, iti reda aspectul tanar si sanatos
- are efect regenerant, hidratant, tonifiant
- reda elasticitatea si netezirea tenului
- estompeaza ridurile si liniile fine
- tenul devine frumos si sanatos

Ce ingrediente contin fiolele de colagen ? Contine Complexul Ferulan (ulei de orez si acid ferulic), argila naturala, extract organic de Goji.

fiole cu colagen pentru ten frumos si sanatos

fiole cu colagen pentru
ten frumos si sanatos
Cum se face cura cu fiolele de colagen ?

 Se pot utiliza, aplica in fiecare zi inainte de crema de intretinere. O cura -tratament se poate face pentru 10 zile pe luna sau aplicare odata la 2-3 zile.

Producatorii recomanda ca odata ce continutul unei fiole cu colagen este absorbit de catre ten se poate folosi pe timpul zilei Crema antirid mineralizanta SPF15, iar pe timpul noptii Crema regeneranta, netezire riduri de noapte.

Dar cum se aplica serul ? Adica cum se adminitreaza ? Se ia 1 fiola de col
agen care se pozitioneaz cu punctul de rupere in fata.

Inainte de rupere a sticlutei e bine sa o infasurati intr-un servetel. Se rupe sticluta *(in zona gatului) si continutul se toarna in palma.

Fata trebuie sa fie demachiata si curata. Apoi continutul fiolei se aplica pe fata si se maseaza toata fata. Trebuie folosit tot continutul fiolei. E doar pentru uz extern.

Este un produs cosmetic testat dermatologic.

Crema de zi remineralizanta antirid -comanda de aici
Crema de zi remineralizanta
antirid
Pentru cine se recomanda fiolele de colagen ? De la ce varta ? Se potriveste pentru orice tip de ten ?

Fiolele cu colagen se reomanda pentru grupele de varsta : 25+. 30+, 35+, 45+, 55+. Sunt potrivite pentru toate tipurile de ten : uscat, mixt, matur, sensibil.

Vreau si eu fiole de colagen. Ce pret au si de unde se pot comanda ?

O cutie de Fiole cu colagen Aslavital costa putin.

Contine 10 bucati de cate 2m fiecare. Fiola cu colagen antirid se poate cumpara online direct de la acest magazin online.
Crema de zi cu efect remineralizant antirid SPF15 de poate achizitiona de aici
Pentru aplicare cremei antirid pe timp de noapte se va folosi Crema netezire riduri pe timp de noapte care costa putin. Il puteti comanda direct de la acest link.

In cazul in care cumperi mai multe produse care sunt peste 125 de lei, primesti trasportul gratuit. 
Crema regeneranta -netezire riduri aplicare seara
Crema regeneranta -netezire riduri
aplicare seara

Despre contraindicatii si efecte secundare nu scrie nimic  in descrierea produsului.

 Va plac produsele naturiste  ?  Ce parere aveti despre ele, va ajuta ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog