Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Carte de citit - Formula sanatii perfecte -Dieta alcalina

Cine doreste sa citeasca despre metode si solutii clare care ajuta la sanate si longevitate ? Azi am descoperit o carte care se potriveste cu tematica blogului nostru. Este vorba despre o carte numita "Formula sanatatii perfecte. Dieta alcalina". 

Cartea intra in categoria Diete si in colectia Sanantate si Longevitate. Publicata in 2011 prin editura Vidia este scrisa  de Theodore A. Baroody si tradusa in limba romana de catre Alexandra Ginja.

Ce putem citi in aceasta carte ? In carte se relateaza cazul unei paciente care a urmat sfaturile si a folosit dieta alcalina. In doar 6 saptamani a slabit 22 de kilograme si i-a scazut colesterolul cu 109 unitati.

Multi pacient bolnavi in ultimul stadiu au reusit sa se insanatoseasca si sa traiasca energic in urma unei solutii numite "alcalinizare"

Este o dieta simpla, prin care corpul se detoxifica, sangele se purifica de toxine, scade colesterolul, arde grasimile si creste forta vitala si pasiunea pentru a trai. Modificand nivelul pH al organismului, se modifica modul in care celulele organismului uman se hranesc si se comporta.

Si pentru ca traim intr-o lume din care ne luam vrand-nevrand tot mai mult hrana (sau doar mancare ?), care ne acidifica organismul, este intr-adevar nevoie de (re)alcalinizare.

Dar de unde stim daca avem sau nu nevoie de o astfel de dieta ?

Cumpara cartea care te invata cum sa te vindeci prin alcalinizare
Cumpara cartea
care te invata cum
sa te vindeci prin
alcalinizare
Daca ai urmatoarele simptome, atunci e bine sa te gandesti sa faci schimbari in alimentatie si in viata de zi cu zi : acnee, agitatie, lipsa excitarii sexuale, caderea excesiva a parului, dureri articulare, alergii, balonare, arsuri la stomac, constipatie, migrene, aritmii-palpitatii puternice ale inimii, dificultati la invatare, insomnie, dificultate de trezire dimineata, infectii cu bacterii (stafilococ, streptococ,) infectii cu ciuperci (candidoza, micoza piciorului, etc.), gastrita, cistita, sinuzita, psoriazis, leucemie, cancer, etc.

Cauza acestor boli poate fi si aciditatea ridicata din organism ! Secretul vindecarii este alcalinizarea.

In aceasta carte poti invata ce sa mananci exact, ce alimente, fructe si bauturi ajuta la curatarea organismului si la vindecarea prin alcalinizare, pe cale naturala.

Cat costa si unde se gaseste cartea daca vreau sa o cumpar ? Pretul cartii Formula sanatatii perfecte Dieta alcalina este in jur de 32 lei. Se vinde online pe acest site. Se ofera transport gratuit al coletului.

Ce parere aveti despre dieta alcalina, va ajuta ? V-a fost de folos acest review ?
Ati citit deja cartea ? V-au fost de folos cele citite in carte ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog