Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Vapour Rub -gel pentru respiratie usoara pentru copii dar si pentru adulti

La ce se recomanda produsul numit Vapour Rub ? Cand se foloseste ? Vapour Rub este un produs pe baza de ingrediente naturale care ajuta la desfundarea nasului la bebelusi, copii dar si la adulti. Este un produs extrem de eficient si folositor mai ales in perioada sezonului rece.

Exista 3 produse in categoria Vapour Rub.

 Unul este numit - Vapour Rub Respiri Usor pentru Bebelusi, celalalt se cheama Gel Respiratie Usoara Snuffle Babe Vapour Rub. Ambele sunt produse de Business Partner.

Prospectul scrie urmatoarele informatii in descriere:

Unguentul Vapour Rub Respiri Usor pt Bebelusi are un gramaj de 50 gr. Are ca efect -desfundarea cailor nazale ale bebelusilor/copiilor.

Este un produs pe baza de uleiuri aromatice de eucalipt si menthol. Contine urmatoarele ingrediente: cumarin, limonene, ulei de eucalipt, petrolatum, mentol, ulei de cimbrisor Thymus Vulgaris.

Cum se foloseste ?

 In caz de probleme de respiratie grea, nas infundat, simptome de raceala se aplica putin din crema pe piept, gat si spate si se maseaza usor inainte de culcare.

Are contraindicatii ?

 Atentie! Acest produs nu este recomandat bebelusilor care au sub 6 luni. Nu lasati produsul la indemana copiilor. Imediat dupa masaj spalati-va pe maini cu apa din abundenta.

Aveti grija ca gelul mentolat sa nu ajunga in ochi sau in nari.

Vapour Rub -respiratie usoara bebelusi si copii
Vapour Rub -respiratie usoara
bebelusi si copii
In cazul in care apar efecte secundare -iritatii, nu mai folositi produsul deloc.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ?

Un flacon de Vapour Rub respiratie usoara costa in jur de 19,50 lei. Se vinde online de ex la acest magazin naturist.

Gelul Respiratie usoara Snuffle Babe Vapour Rub - Are 24 de grame. Diferenta dintre cele 2 produse este ca acest gel se poate folosi in caz de nasuc infundat la bebelusii care au peste 3 luni, celalalt se foloseste doar la bebelusii care au peste 6 luni.

Comanda de aici Gel Respiratie Usoara Vapour Rub bebelusi
Gel Respiratie Usoara
Vapour Rub bebelusi 
Utilizarea gelului este identica, produs pentru uz extern adica masaj pe piept, gat si spate inainte de culcare.

 Eventual puteti folosi produsul prin aplicare pe un servetel sau o batista o cantitate mica de gel si prinsa la distanta de copilas in zona patutului, pentru a usura respiratia copilasului de la distanta.

Cat costa si de unde se poate comanda ?

Un tub de gel Respiratie Usoara Vapour Rub are pretul de aprox 17 lei.

Este disponibil direct la acest shop online cu produse naturiste.

Produsele se pot aplica si adultilor care au probleme cu respiratia pe timpul noptii.

Vapour rub gel pentru usurarea respiratiei la adulti comanda de aici
Vapour rub gel pentru usurarea
respiratiei la adulti
comanda de aici
Vapour Rub gel pentru respiratie usoara adulti costa in jur de lei si se gaseste online aici.

 Cine a folosit deja produse pentru eliberarea cailor respiratorii  ?

 Va plac aceste produse ?
Ce parere aveti despre ele, va ajuta ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog