Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Suplimentul Acetyl L-carnitine ajuta silueta, creierul, ochii si memoria

Ce este si la ce se folosesc comprimatele Acetyl L-Carnitine ? Pentru ce sunt recomandate ? Substanta de baza din aceste suplimente alimentare este L-carnitina.

Acesta este un aminoacid conditionat esential care este prezent in majoritatea celulelor din organism, concentratii mai marei ce apar in creier, nervi, inima, ficat.

Prospectul capsulelor Acetyl L-carnitine scrie ca acestea contribuie la imbunatatirea functiilor cerebrale -adica creste puterea de invatare, memorare, comunicarea verbala, atentia, redare, scade dezechilibrele emotionale,comportamentul hiperactiv, tulburarile neurologice provocate de stres si imbatranire.

Sunt indicate si in caz de dureri si crample musculare,  ajuta ochii si vederea, creste rezistenta la efort, reduce oboseala musculara, regleaza secretia hormonilor tiroidieni.

 Scad efectele imbatranirii, practic te ajuta sa ramai tanar si voios :)

Capsulele bune pt memorie ochi, silueta, creierul
Capsulele bune pt memorie
ochi, silueta, creierul
Cat costa si de unde se pot cumpara ? Cine le produce. Capsulele Acetyl L-carnitine sunt produse de Secom.

O cutie contine 60 de capsule. Le puteti cumpara online direct de la acest magazin online. Pretul este in jur de 104 lei.

Cum se adminitreaza ? Cate bucati se iau si cum ? Se vor utiliza cate 1 pastila de 1-2 ori pe zi pe stomacul gol cu un pahar mare de apa sau dupa recomandarea specialitate .

Despre contraindicatii si efecte secundare nu scrie nimic  in descrierea produsului. Va plac produsele naturiste  ?  Ce parere aveti despre ele, va ajuta ? V-a fost de folos acest review ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog