Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Magneziu, Calciu si vitamina D3 necesare pentru muschi, nervi si oase

In perioada cand corpul si spiritul nu se simt bine, acestea au nevoie de o cantitate mai mare de minerale si vitamine. Este vorba de magneziu, calciu si vitamina D. Nivelul scazut al acestora din organism are  efect negativ asupra capacitatilor corpului.

De aceea avem nevoie sa folosim suplimente alimentare ce contin magneziu si calciu, vit. D3 pentru a asigura necesarul de minerale zilnice si sprijina buna functionare a muschilor, nervilor si a oaselor.


Magneziul este unul dintre mineralele multifunctionale, necesare dezvoltarii muschilor, funtionarea la nivel optim a nervilor si la formarea oaselor. Calciul este componenta de baza a oaselor si contribuie la funtionarea normala a muschilor. Vitamina D3 este importanta in procesul de asimilare a calciului in oase si este necesar pentru oase si dinti sanatosi.

Ce produse se gasesc care contin toate cele trei elemente la un loc ? In Romania sunt disponibile foarte multe astfel de suplimente. Fie sub forma de capsule, fie sub forma de plicuri din care se prepara bauturi instant.
Cumpara de aici tablete ce contin Calciu Magneziu Vitamina D3
Calciu Magneziu Vitamina D3

Iata cateva care se recomanda pentru mentinerea starii de bine a organismului, a muschilor, nervilor si oaselor.
- capsulele Calciu lichid -Ca-Mg- vitamina D3 natural. E produs de CosmoPharm.

Prospectul scrie ca este recomandat in caz de deficienta de calciu, scaderea densitatii oaselor, compensarea pierderilor de minerale si vitamine dupa dieta si cura de slabire, dupa folosirea delaxative, diuretice, efort intens facut de sportivi.

Cum se utilizeaza ? Zilnic de administreaza 1 capsula cu un pahar de apa.

Cat costa si de unde se poate comanda ? O cutie cu 30+10 gratis are un pret de aproximativ 22 de lei. Il puteti achizitona online direct de la acest site

Un alt produs -Calciu si magneziu organic cu vitamina D - Contribuie la sanatatea oaselor si muschilor.

Important de retinut - carenta/deficitul de magneziu din corp poate duce la aparitia spasmelor musculare (spasmofilie, tetanie, crampe), tremuraturi si chiar convulsii.

Lipsa vitaminei D3 poate produce urmatoarele simptome: decalcefierea oaselor, hipocalcemie, rahitism, osteomalacie.


Contraindicatiia acestul supliment: Nu se administreaza in acelasi timp cu preparate pe baza de fier pentru ca luate in acelasi timp scade abdorbtia acestora.

 Acest supliment alimentar e produs de Dacia Plant. O cutie costa in jur de 27 lei si se vinde online pe acest site.

Un alt supliment cu Magneziu, Calciu si vit. D dar imbogatit si cu Zinc este cel produs de Laboratoarele Remedia. Este sub forma de plicuri.

Se recomanda folosirea 1 singur plic pe zi dupa o masa principala.

 Se amesteca pulberea cu minerale esentiale, intr-un pahar cu apa, dupa care se bea imediat.

Comanda vitamine si minerale la plic de aici
Supliment alimentar la plic
cu minerale esentiale si
vitamina D3
O cutie cu 20 de doze care va ajunge pentru 20 de zile are un pret de aproximativ 23 de lei.
Se poate face comanda la acest produs Ca+Mg+Zn+Vitamina D3 de aici.

 Cine foloseste asemenea produse naturiste ? Ce parere aveti, sunt chiar asa de bune si eficiente ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog