Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cum a slabit cantaretul Wath'sUp 18kg ?

Zilele trecute a aparut o stire legata de ultima slabire spectaluloasa a unei vedete romanesti.  De aceasta data este vorba de What's Up. Numerele real Marius Ivancea e un cantaret in voga in industria muzicala romaneasca si a devenit foarte cunoscut prin intermediul melodiei sale"K la Meteo"(cu Andra),"Arme" cu Amna,si melodia "Taxi"



Artistul a reusit sa slabeasca din ianuarie 2016 pana acum 18 kilograme. Intrebat cum a reusit, ce fel de dieta tine si daca a facut sport artistul a marturisit urmatoarele:
- la inceputul anului cand s-a apucat de slabit avea 104 kilograme. Avand un program incarcat si stresant nu prea manca deloc in timpul zilei. Ajungea sa manance ceva pe la ora 02.00 noaptea.. care in majoritatea timpului era de tip fast-food.
- la sfarsitul lunii august a ajuns la 88 de kilograme (avea 86 kg
la nunta lui)

Pentru a slabi What's Up s-a tinut urmatoarele reguli: se cantareste in fiecare zi, isi noteaza in calendar cate kilograme are, nu sare peste micul dejun (chiar daca nu i se pare cea mai importanta masa a zilei)
- trebuie sa consume zilnic in jur de 3000-4000 de calorii
- daca mananca dimineata mult (in jur de 1000 de calorii) trebuie sa fie atent la ce mananca la pranz si seara pentru a se mentine la greutatea deja atinsa si sa nu se ingrase la loc.
What'sUp a slabit 18 kg
La pranz si cina are grja sa nu manance carbohidrati,mananca fara zahar si fara sucuri carbogazoase.

In meniul lui zilnic sunt urmatoarele feluri de mancare : piept de pui cu salata, carne de porc fara prea multa grasime cu salata. Daca i se face pofta de carbohidrati le mananca, dar nu le combina cu proteinele. De exemplu daca vrea sa manance cartofi le mananca cu salata si nu cu carne.

Urmeaza cu sfintenie sfaturile colegului lui din lumea artistica Dorian Popa care e de parere ca slabitul nu se face niciodata in sala, ci prin mancare. "pentru ca tu te-ai umfat cu mancarea nu cu sportul" ...declarase What'sUp pentru site-ul wowbiz.ro

Felicitari pentru reusita. Poate cazul lui va inspira si alte persoane sa se apuce de slabit si un stil de viata sanatos.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog