Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Totul despre Digex Forte -super enzime

Ai mancat mult in timpul concediului ? Ai probleme cu digestia ? Se zice ca ai nevoie de enzime digestive pentru a remedia problema. Solutia ar fi noul suplimentul alimentar numit "Digex Forte".

Probabil ai auzit de el in reclamele publicitare de la radio sau la tv. Dar la ce se foloseste de fapt ?
Prospectul scrie urmatoarele informatii:


Produsul Digex forte este un complex de enzime digestive, care contribuie la imbunatatirea digestiva si elimina disconforul gastric aparut dupa mesele copioase.

Digex Forte
Digex Forte 
Cat costa si unde se gaseste Digex Forte ? O cutie cu 10 capsule are un pret mic.
 O cutie va ajunge pentru 10 zile / 1 persoana. Se poate cumpara in farmacii si magazine naturiste. Online il puteti comanda direct de la acest magazin.

 Se recomanda mai ales in perioada vacantelor, concediu sau de sarbatori cand se intampla destul de des sa uitam de dieta si sa mancam mult si bine :)

Ce ingrediente contine ? In compozitia Digexforte sunt urmatoarele: extract uscat de rizomi de ghimbir, extract uscat de bila bovina, enzime digestive (celulaza, amilaza, proteaza, lipaza, glucoamilaza, galactozidaza, bromelaina, lactaza, invertaza).

Pe scurt e bun sa nu te mai doara burta, dupa ce ai mancat foarte mult si de toate in mod excesiv :)

Cum se utilizeaza ? Cate pastile de Digex Forte se iau si cand ? Administrarea zilnica este de 1 capsula pe zi in momentul in care simtiti disconfort abdominal. Se poate da copiilor peste 6 ani, adolescentilor si adultilor. Comprimatul Digex forte se ia in timpul mesei sau dupa masa cu un pahar mare de apa.

Digex Super Enzime
 Digex Super Enzime


 Ambalat in cutie verde, contine tot 10 capsule si costa putin. Puteti cumpara produsul Digex Forte de exemplu pe acest link al unui magazin online

Are contraindicatii ? Poate lua oricine Digex forte ? Persoanele care sufera de urmatoarele afectiuni Nu au voie sa foloseasca acest produs : icter obstructiv, litiaza biliara, pancreatita auta, pancreatita cronica.

Cine are alergie la oricare din ingredientele din produsul Digex forte trebuie sa evite produsul pentru a nu avea efecte secundare sau simptome alergice.

Mai exista un produs tot cu numele de Digex - super enzime creat de acelasi producator Fiterman - recomandat in caz de greata, disconfort gastric, indigestie, balonare.



Cine foloseste carbunele medicinal ? Ce parere aveti, e chiar asa de bun si eficient ? Cum va simtiti dupa o cura de detoxifiere cu acest supliment alimentar ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog