Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ab Slim lupta cu kilogramele este cel mai nou produs de slabit

Pe piata suplimentelor alimentare care contribuie la scaderea in greutate au aparut niste capsule noi numite AbSlim Lupta cu kilogramele.

Prospectul scrie ca are urmatoarele beneficii :
- ajuta la eliminarea surplusului de kilograme si mentinerea greutatii ideale dupa ce ati slabit
- opreste senzatia de foame

- contribuie la eliminarea apei din organism
- tine la limite normale glicemia si colesterolul
- imbunatateste functionarea pancreasului

Ce ingrediente contin pastilele de slabire ABSlim ?
In compoztia comprimatelor se gasesc urmatoarele : aloe ferox, capsula de gelatina, garcinia cambogia, gymnema sylvestris, extract de coada calului (lat. Equisetum arvense), anghinare (lat.Cynara scolymus), maslin (lat. Olea europaea)

Cumpara de aici capsule de slabit AbSlim lupta cu kilogramele
AbSlim- lupta
cu kilogramele
comanda aici -cu livrare
pe teritoriul Uniunii Europene
Cum se administreaza ? Cate se iau pe zi ? Modul de utilizare: se ia cate 1 capsula pe zi inainte de o masa principala  cu o jumatate de ora. Aceasta metoda se mentine pentru 3 zile dupa care se creste doza pana la 3-4 bucati pe zi.
Suplimentul se ia mereu impreuna cu un pahar mare cu apa.

Cat costa si unde se gaseste AbSlim ? Suplimentul are un pret de aproximativ 69 de lei. O cutie contine 60 de capsule. Se vinde online de exemplu acest magazin cu produse naturiste.

Acest site recomandat de noi trimite coletul si in Romania si in strainatate -adica au livrare internationala pe teritoriul Uniunii Europene.

Are contraindicatii? Provoaca stari de rau, nervozitate ? In descrierea produsului nu am gasit nici un fel de atentionare, dar totusi se stie ca nici un produs de slabit NU se foloseste in perioada de sarcina si alaptare si nici copiilor nu li se da fara acordul unui medic.

Cine are alergie la oricare dintre ingredientele de baza din Ab Slim  trebuie sa evite folosirea produsului.

Cine foloseste astfel de produse pentru a slabi ?   Pareri ? Impresii ? Este chiar atat de eficient si bun ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog