Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Emilia Clarke Daenerys - tine dieta ?

Emilia Clarke Daenerys se infometeaza pentru a arata perfect in celebrul film Game of Thrones -zis si Urzeala Tronurilor.

In timpul filmarilor cand era invitata la diferite mese festive nu avea voie sa manance nimic din felurile de mancare puse pe o masa suedeza. In tot acest timp a baut doar ceai simplu fara zahar. Ceea ce e foarte greu si restrictiv.


Actrita spune ca a urmat si dieta Clean Lean Diet care contine portii foarte mici de mancare. Toata dieta ei restrictiva a inceput in momentul in care a terminat filmarile la primul sezon al filmului Game of Thrones si a facut o simpla cautare pe google despre ce spun fanii filmului despre ea.
Actrita Emilia Clarke

Vazand milioanele de comentarii rautacioase la adresa ei a preferat sa se infometeze pentru a avea o silueta fara cusur.

In dieta promovata Clean Lean Diet apar suplimente si prafuri care se consuma sub forma de smoothieuri care inlocuiesc aproape in totalitate mancarea normala.
Din pacate o astfel de dieta restrictiva poate duce la inbolnavirea organismului daca e dusa la extreme.

E posibil intr-adevar sa slabesti, dar imediat ce incepi sa mananci din nou, kilogramele pierdute revin cu cateva kg in plus
inapoi prin efectul yo-yo. Deci nici metoda ei de slabire nu e cea mai recomandata.

Un lucru e clar. Daca vrei sa slabesti trebuie sa faci sport in mod repetat, sa elimini din alimentatie mancarea de tip fast-food si sa nu te lasi pana nu reusesti sa atingi greutatea ideala in functie de varsta si inaltimea ta.

Deci nu va infometati !! Mai bine incepeti cu pasi mici, schimbari in felul in care mancati si incercati sa faceti putin sport si nu disperati...cu timp, rabdare si dedicatie cu siguranta veti reusi sa scapati de kg in plus :).
Nota : nu suntem impotriva publerilor din plante si fructe care ajuta la slabit, incercam sa va aducem in atentie faptul ca daca alimentatia este inlocuita in totalitate cu astfel de prafuri si infometare poate afecta serios sanatatea oricarei persoane. Deci mancati echilibrat si da consumati din cand in cand shake-uri si smoothi-uri care contin pudra din fructe care ajuta la slabit.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog