Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Creme antirid cu acid hialuronic 3D

Caut un produs cosmetic care ma ajuta sa elimin ridurile de pe fata si din jurul ochilor. Ce sa folosesc ? Daca nu vrei sa cheltui mult, dar totusi incerci sa investesti ceva bani in frumusetea ta, poti incerca noile creme de la Elmiplant.
E vorba de crema antirid de zi Hyaluronic 3D si crema Antirid pentru ochi Hyaluronic 3D.

Sunt 2 creme care se pot cumpara la preturi rezonabile si care chiar ajuta la estomparea ridurilor.

Prospectul cremei de zi cu efect antirid are la baza cele mai noi tehnologii in domeniul cosmeticii care are efect antirid dovedit clinic.
Ce proprietati are ? Cum actioneaza pe ten ? Crema Hyaluronic de zi 3d are efect antiimbatranire, hidrateaza si protejeaza tenul avand factor de protectie solara SPF15.

Cumpara de aici crema de zi antirid Hyaluronic Elmiplant
Crema de zi antirid 3D
Dupa aplicare tenul devine neted si hidratat. Crema se absoarbe usor si reduce vizibil liniile fine cauzate de riduri. Ce ingrediente contine ?

In compozitia cremei sunt: acid hialuronic de umplere si greutate moleculara mica. Nu contine parabeni, nici parafina si nici coloranti. Aceasta crema este o baza perfecta pentru machiaj.

Ce pret are si de unde pot cumpara aceasta crema antirid ? Cutia de 50 ml costa in jur de 23 de lei. Se gaseste online de ex la acest magazin online cu produse bio si cosmetice naturale.


Crema antirid destinata pentru zona delicata a ochilor are 3 actiuni asupra tenului. Are efect antirid, anticearcane si fermitate. Se recomanda pentru persoanele care au intre 35 si 45 de ani. Se potriveste pentru toate tipurile de ten. Nu contine parabeni, coloranti si nici parafina.

Cumpara de aici crema antirid anticearcane ochi Hyaluronic Elmiplant
Crema antirid, anticearcan
pt ochi
Efecte vizibile de reducere a ridurilor din zona ochilor apar deja dupa 6 zile de la folosire. Cat costa si unde se poate comanda ? Crema antirid pt ochi Hyaluronic 3D de 15 ml are un pret de aproximativ 19 lei. Se poate cumpara online direct de pe acest site.

Sunt creme produse in Romania si chiar daca sunt cosmetice ieftine sunt foarte eficiente si disponibile pentru orice buzunar.. mai ales pentru persoanele care doresc sa ascunda semnele provocate de riduri.. si sa se mai bucure de tinerete :)


Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog