Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema care te scapa de petele de batranete

Am niste pete maronii pe corp, fata, maini, cum le pot elimina ? Exista vreo solutie de estompare a pigmentelor aparute pe corp odata cu inaintarea in varsta ?

Cu totii imbatranim. Asta e clar. Indiferent ce varsta avem, organismul uman se schimba.  Un semn clar ca incepem sa imbatranim sunt petele maronii care devin destul de dese in zona mainilor, pe fata, etc.



Desigur oricine isi doreste sa ascunda aceste "semne" mai ales daca se simte in forta si plin/a de vitalitate. Am descoperit o solutie salvatoare la aceasta problema. Este o crema naturala creata special pentru tratarea acestor pete de batranete.
Este vorba despre crema Laren. Este facuta in Germania, dar se poate gasi acum si la noi in Romania. Si nici nu e scumpa.

Cumpara de aici crema care face petele maronii sa dispara
Crema pt pete de batranete
comanda de aici
Prospectul cremei Laren scrie ca reduce si previne formarea petelor de batranete. Se poate folosi cu succes in zona bratelor, pe maini, in zona decolteului si pe fata. Are efect anti-aging.

Ce contine aceasta crema ? Este facuta din uleiuri si extracte naturale din fructe.

Cum se face tratamentul contra petelor ? Si in cat timp apar rezultatele ? E necesara aplicarea zilnica timp de 3 luni a cremei. In fiecare dimineata si seara se aplica putina crema dupa care s
e maseaza zona cu pete pana la absorbtie.

Ce pret are si unde se gaseste ?   O cutie de 50 ml de crema contra petelor de batranete Laren costa in jur de 28 de lei.

 Se poate cumpara online direct de pe acest site de cosmetice.

Cine a testat deja aceasta crema ? E eficienta ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog