Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Medicamentul minune pentru vindecarea artrozei, Arthrelix - recomandat de actorul Florin Zamfirescu

Cu ce pot scapa de durerile articulare ? Exista vreun tratament eficient anti-artroza?

Cine sufera de dureri de articulatii stie cat de mult poate insemna sa se poata misca din nou in voie fara nici un fel de durere. Aici e vorba de dureri la incheietura mainilor, coate, umeri, la gat, la spate, la genunchi. Stiti cum e... cand te doare, vezi totul in gri si abia astepti sa scapi de probleme.

Am vazut ca a aparut un medicament, supliment alimentar pe nume Arthrelix care se zice ca ar ajuta la invingerea definitiva a durerilor articulare. In reclama produsului, apare actorul Florin Zamfirescu care a reusit sa se vindece de dureri insuportabile in zona genunchilor.

Ananas Extra Forte - noul supliment alimentar din extras de ananas hiperconcentrat, pentru slabire rapida

Vreau sa slabesc rapid mai multe kg. Cum sa procedez ? Pe langa schimbarea meniurilor zilnice si antrenamente la sala de fitness poti incerca noile capsule de slabire pe baza de ananas.

E vorba de pastilele numite Ananas Extra Forte. Prospectul produsului scrie ca au o putere incredibila de ardere a grasimilor !

AB Glider - aparatul de fitness pentru abdomene care inlocuieste ab generator si ab coaster

E la moda sa ai abdomenul plat, americanii si in general in lumea "occidentala" i se spune "6pack abs" sau "six pack abs", "sixpacks", si se refera la musculatura abdominala bine conturata, daca se poate, formata in grupuri musculare separate, adica 6 patratele.

Vreau  si eu sa slabesc in zona burtii, sa am picioare mai subtiri si bratele frumoase : ce aparat de sport sa folosesc sa ma antrenez acasa ?

O idee ar fi aparatul de fitness numit AB Glider. [ aparat sportiv special creat pentru a avea un abdomen frumos si de invidiat :)  ]

Ciuperca tibetana cu efect antitumoral si antiinflamator

Ati incercat vreodata suplimentele nutritive pe baza de ciuperca tibetana? Suna bine nu ? Da' ce este aceasta ciuperca si pentru ce se recomanda ? Se mananca, sau se bea ceai, sau cum se consuma ?

Si sub ce forma de poate gasi la noi in Romania ? Sunt diverse produse pe piata care contin printre altele, si aceste ciuperci, insa, parca cel mai eficient, "pur", ar fi tot produsul care are acelasi nume, in forma de capsule.

Ce contin aceste capsule ? Numele stiintific (lb.latina) al acestei ciuperci este "Cordyceps sinensis", si evident, capsulele contin acest ingredient. Si pe langa ciuperca, mai contin si pudra de sofran de India (lat. Curcuma longa.), alt ingredient deosebit de raspandit in ultima vreme, si despre care se vorbeste tot mai des.

 Ambele componente, si ciuperca, si pudra de sofran indian sunt cunoscute ca fiind puternic detoxifiante, imunizante, si cu efect anticancer.

Sanatatea are gust - dr. Mihaela Bilic lanseaza noul ghid de slabit


Renumita nutritionista Mihaela Bilic a lansat o noua carte. E vorba despre un ghid pentru slabit sub sloganul "Sanatatea are gust".

Initial cand am citit titlul, am crezut ca e vorba de cartea ei mai veche aparuta prin anul 2011, insa cartile aparute atunci nu mai sunt nici pe stoc si nu mai sunt disponibile.
Deci, e vorba de o carte noua, lansata recent !

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog