Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Un barbat a slabit 18 kg consumand zilnic o cafea "imbunatatita"

Cum sa slabesti cu cafea ? Se poate ? Probabil stiti ca daca bei zilnic cafea poti slabi. Asta in cazul in care nu esti alergic/a la cofeina.
Daca poti consuma cafea si vrei sa slabesti, trebuie neaparat sa incerci metoda de slabit numit Buletproof.


Metoda este foarte simpla si a fost descoperita de un barbat pe nume Dave Asprey. El a reusit sa slabeasca 18 kilograme in 2 ani cu aceasta cafea, folosind o reteta interesanta pe care a numit-o Buletproof -care inseamna in lb.romana antiglont.

A pornit aceasta idee de cafea imbunatatita, dupa ce a observat ca odata ce a baut o ceasca de cafea simpla se simtea energic pentru o vreme dupa care se simtea letargic si pierdea o multime de energie. Asa ca a cautat o metoda prin care sa combine cafeaua si sa-si pastreze nivelul de energie pe durata intregii zile.
Cafeaua Buletproof cu unt si nuca de cocos pt slabire
Cumpara ulei de cocos de aici
ca sa prepari si tu cafeaua Buletproof
cu care slabesti lejer

Cum se bea cafeaua ca sa slabesti ? Care e reteta ? E foarte simplu: cafea macinata + ulei de cocos + 1 bucatica de unt.

Domnul Asprey a combinat urmatoarele: a pus 1 lingura de cafea macinata (aici poti pune cafeaua preferata Don Cafe, Lavazza, Arabica, Cafea verde, decofeinizata, etc...) intr-un pahar cu apa fierbinte. Amesteca compozitia obtinuta cu o lingurita.

 Unii ii spun acestei metode de a prepara cafeaua Cowboy Coffee . Dupa ce s-a amestecat se lasa la infuzat pentru aproximativ 5 minute. In acest timp zatul de la cafea se v-a lasa pe fundul paharului/canii de cafea. Pe perioada celor 5 minute se amesteca putin cafeaua , doar deasupra pentru a observa daca mai este cafea deasupra paharului.

 Apoi paharul se loveste putin cu degetele pe margine si apoi pe fundul paharului pentru a ajuta la "prepararea" corecta a cafelei. Dupa timpul de infuzie, se ia un alt pahar pentru cafea/cana in care se va turna cafeaua preparata fara zat. Se obtine o cafea cu putina spuma deasupra. Apoi se amesteca in cafea 1 lingura de ulei de cocos si 1 lingura de unt. Totul se amesteca bine.

In cazul in care aveti la dispozitie infuzor din inox pentru cafea, sau o cafetiera/ espressor -un aparat de cafea si un blender atunci cafeaua se face mult mai repede si mai usor. Adica preparati o cafea cu aparatul de facut cafea, apoi adaugati lichidul, untul si uleiul de cocos si mixati totul pentru cateva secunde cu blenderul. Si cafeaua e gata. O puteti consuma imediat, sau il puteti lua cu voi pe drum sa va ajunga pe durata zilei intr-un termos cu pereti dubli.

Unii adauga si scortisoara la aceasta cafea pentru a obtine un gust mai interesant. Toate ingredientele ajuta in lupta cu kilogramele.

Chiar si starurile recunosc ca folosesc aceasta metoda pentru a consuma cafeaua buletproof. De exemplu cantaretul Harry Styles de la One Direction recunoaste ca daca bea aceasta cafea, nu ii mai este foame si totusi e plin de energie.

Efectele benefice ale dietei cu cafeaua combinata cu ulei de cocos si unt:
- scade pofta de mancare exagerata
- te incarca cu vitalitate si nu pierzi energie dupa cateva ore de la consum
- este un mod sanatos de a adauga grasimi sanatoase la alimentatia zilnica
- te ajuta sa te concentrezi mai bine si sa lucrezi mai eficient

Cine a reusit sa slabeasca cu aceasta cafea ? Chiar ajuta ?
Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog