Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Haine pentru gravide si imbracamite dama plus size

Cautati imbracaminte pentru femei dar sa fie marimi mari ? Stim e greu sa gasesti bluza potrivita, pantalonii sau rochia in care sa te simti confortabil mai ales daca ai nevoie de haine largi. Se gasesc mai greu si nu sunt intotdeauna usor de procurat.

Azi venim cu o recomandare de haine potrivite femeilor care cauta marimile XXL sau pentru cele insarcinate.
Nota ! Site-ul prezentat initial nu mai vinde produsele..eventual va putem recomanda un alt site de rochii frumoase pe acest link.

poza rochie neagra persoane plus size xxl
Rochie neagra
Twist plus size
Am ales cateva modele de haine care speram sa va aduca zambetul pe buze...ca in sfarsit ati gasit modelul care va place si va vine perfect :)

- Rochie neagra XXL Twist. Facuta din material elastic, este o rochie eleganta, lejera, in care va puteti simti confortabil la orice eveniment. Are o croiala interesanta- iti da senzatia ca imbraci 2 produse, o rochita si un pulover lung, dar e de fapt aceeasi piesa vestimentara. Materialul este 92% viscoza si 8 % lycra. Se poate cumpara in marimi mari de la 42 pana la 52. Se poate spala manual.

poza rochie larga rosie femei xxl
Rochie xxl de
culoare rosie
Cat costa o rochie plus size neagra ? De unde pot cumpara rochii mari ? Pretul acest rochii Twist este in jur de 220 de lei.  Puteti comanda aceasta rochie in acest magazin online care e specializat in produse pentru femeile care cauta haine largi si marimi mari.

 - Iata si o rochie rosie eleganta plus size. Este o rochie cu un model parte peste parte in fata. Are un nasture decorativ negru- argintiu in partea de sus.

Manecile rochiei sunt 3 sferturi. Se intretine prin spalare manuale. Disponibil in marimile 44,46,48, 50, 52. O astfel de rochie costa 200 de lei.
 Se vinde direct pe acest shop de rochii xxl.
poza bluza moderna pentru femei marimi mari
Bluza albastra
marime mare

- Bluza albastra Flirt animal print - marime mare. Este o bluza eleganta si lejera ce se poate purta oricand chiar si la office/birou.

Culoarea avantajeaza si va pune intr-o lumina aparte. Este o bluza peplum cu model animal print, elastic la manceca si taietura asimetrica.

 Merge perfect purtata alaturi de niste pantaloni negri simpli. Se poate spala manual. Acesta bluza are un pret redus acum. Costa in jur de 144 lei.
O puteti vedea pe acest site, si desigur comanda oricand. Se gaseste in stoc la urmatoarele marimi: 42,44,46,48,50,52.



poze imbracaminte pentru gravide de aici
Haine gravide
- in categoria Maternity - adica haine pentru gravide va recomandam intreaga categorie de haine speciale aceste categorii.

Aici puteti sa cumparati: blazere,cardigan, colanti, fusta, jacheta, maiou, pantaloni, rochii de purtat in timpul sarcinii,tricouri plus size,  bluze largi in care sa va simtiti confortabil cu burtica de gravida.

Preturile hainelor speciale pentru femeile insarcinate incep de la 140 de lei... Le puteti vedea, alege si comanda direct de pe internet de pe acest magazin de haine.

Ce model de haine va place cel mai mult ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog