Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Crema antirid Anew Ultimate Supreme 45+ din perle negre

Vi se intampla des sa descoperiti cand va uitati in oglinda, ca aveti un rid nou pe fata ? Sau cand va faceti o poza, un selfie pe care vreti sa il postati, pe retelele de socializare gen Facebook, Google+, etc, descoperiti ca ridurile incep sa devina proeminente ?



Recunoastem, stim senzatia si uneori e greu sa o acceptam. Dar exista solutii cosmetice care ajuta la ingrijirea tenului si estomparea semnelor vizibile ale imbatranirii.
Azi va recomandam crema imbogatita cu complexul Celluvive, facuta din extract de perle negre. E vorba de crema Anew Ultimate Supreme 45+ de la Avon.

Prospectul cremei scrie ca are urmatoarele beneficii daca il aplicati pe fata si pe gat zilnic:
Imagine cutia cremei hidratante care ascunde semnele imbatranirii
Crema cu efect antirid
Anew Ultimate Supreme 45+
- ajuta la reducerea vizibila a ridurilor de pe fata, din jurul ochilor, de pe frunte, in coltul gurii si de pe gat

- pielea devine mai elastica, mai ferma, mai sanatoasa, mai luminoasa
- redefineste conturul fetei
- hidrateaza in profunzime
- imbogatita prin Complexul Celluvive acesta contribuie la purificarea celulara si la eliminarea impuritatilor si celulelor deteriorate de pe ten

Despre crema probabil ati mai auzit. In reclama cremei este prezenta cantareata Loredana Groza, care se stie ca arata impecabil la varsta ei.

Cum se foloseste crema Anew Ultimate Supreme ? Aplicarea se va face in fiecare zi de doua ori, pe pielea curata. Odata dimineata si odata seara.


In denumirea cremei apare numarul 45+ deci e recomandat in special femeilor care au peste 45 de ani, insa daca aveti deja riduri si cautati o solutie antiriduri aceasta crema e rezolvarea pentru problema dvs. Cu aceasta crema antirid puteti zambi fara probleme, si fara frica ...de riduri :)

Ce pret are si de unde se poate cumpara? O cutie de 50 ml de crema Anew Ultimate Solution costa in jur de 84 de lei. Il puteti comanda direct de pe acest site si ei va livreaza coletul direct la adresa dorita (acasa sau la firma).

 Este un produs cosmetic elegant si ideal pentru un cadou pentru zile speciale (zi de nastere, aniversari), sau de sarbatori (Craciun, Revelion, Valentine's Day, 8 martie, Paste, etc )

Cine a folosit deja aceasta crema pentru refacerea tenului ? Chiar are efect vizibil ? Merita banii ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog