Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Tu ce pantofi pentru sport iti alegi ?

Ce tip de pantofi sa-mi cumpar pentru a ma apuca de sport ? Care ar fi cel mai potrivit model ? Conteaza cu ce fel de pantofi mergi la sala, sau pe terenul de zgura ? Dar daca vreau sa alerg in zone montane, cu ce fel de incaltaminte sa ma duc ?


Un lucru e clar. Daca vrei sa faci sport la modul serios, ai nevoie de echipament sportiv adecvat. De exemplu daca vrei sa te apuci de alergat, ca si renumita Carmen Bruma, care alearga la maraton pentru a-si implini un vis, atunci iti trebuie niste pantofi speciali pentru alergare.



O marca consacrata de incaltaminte de tip sport, ar fi pantofii Salomon. Eleganti, comozi, in culori diferite, cu care te poti tine de antrenament, fara sa aluneci si fara sa-ti jeneze piciorul.

Iata de exemplu 2 modele Salomon: una speciala pentru barbati si una pentru femei. (Precizare: acesti pantofi nu fac parte din categoria pantofilor ieftini)

Asa arata pantofii pentru alergare pt barbati marca Salomon. Click pentru detalii si comanda.
Asa arata pantofii pt alergare
Montana Salomon Sense Propulse M
pentru barbati
Au pretul poate putin mai piperat, decat modelele mai obisnuite, pentru ca sunt special facute sa reziste mult timp si sa va ajute sa faceti performanta daca alergati. Daca facem un calcul performanta/durabilitate/pret, sigur, pantofii Salomon ies castigatori :)

Modelul de pantofi de alergare pentru barbati Montana Salomon, Sense Propulse M in culoare gri, alb si portocaliu este un model pentru alergarea montana, are amortizare precisa si propulsie pentru alergatorii agili.

Pantofii sunt usori, rezistenti, creati din materiale premium. Branturile sunt din spuma EVA, Ortholite, sireturile speciale Quicklace cu buzunar si limba cusuta.

Au talpa antialunecare, creati cu o tehnologie de ultima ora.

Cat costa o pereche de pantofi sport Salomon pentru barbati ? Pretul acestui model este accesibil De unde se poate cumpara ?
Se vinde online in acest magazin specializat cu articole sportive de marca. Transportul este gratuit.
Si se poate cumpara si in rate. Detalii despre cum se poate achizitiona, gasiti pe linkul de mai sus.

Asa arata pantofii pentru alergare pt femei marca Salomon. Click pentru detalii si comanda.
Pantofi pt alergare femei
marca Salomon X-Scream 3D
Modelul de pantofi de alergare pentru femei Salomon X-Scream 3D GTX W, au culoarea mov si au 3D Fit, 3D Grip si 3D Ride (tehnologie de ultima ora).

Pantofii sunt rezistenti, stabili, precisi (nu-ti aluneca piciorul cu ei), poti alerga in siguranta pe terenul de sport sau la maraton.

Acesti pantofi sunt impermeabili si totusi lasa piciorul sa respire. Au un fel de spuma in calcai care-ti garanteaza pasi usori, si detenta mare, fara efort muscular sporti.

Sireturile sunt de marca Quicklace, si pantofii au si limba cusuta.

Talpa este antialunecare Non marking contagrip. Pretul acestui pantof sport pentru femei este accesibil.
Il poti vedea si cumpara direct de pe acest link.

Cine are deja incaltaminte pentru alergare marca Salomon? Merita banii investiti? Ati castigat cu ei la vreun concurs, maraton ? Ati mai cumparat produse de la acest comerciant, sau alte produse de aceasta marca ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog