Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Capsula Forskolin te scapa sau nu de obezitate?

Urmarind ce mai apare nou pe piata dietelor, am vazut cel mai nou supliment alimentar care se spune ca ar ajuta la eliminarea surplusului de kilograme.

Bineinteles am vrut sa aflam cat mai multe detalii despre produs. Ce contine, ce efect are si cate kg poti slabi daca il folosesti ? Numele capsulelor este Forskolin 1020 si e destul de popular in Statele Unite ale Americii.


Prospect exact nu am gasit doar o descriere pe site pe care o prezentam si noi aici.

Deci beneficiile Forskolin sunt urmatoarele:
Poza cu cutia capsulelor Forskolin pentru eliminarea kg in plus- ajuta la reducerea greutatii corporale in mod rapid si sigur
- este puternic arzator de grasimi
- accelereaza metabolismul
- regleaza tensiunea arteriala
- elimina toxinele din corp
- iti da senzatie de satietate, deci nu mai simti tentatia de a manca non stop

Ce pret are si de unde se poate procura ?  Poti comanda Forksolin 1020 de pe internet de pe acest site... http://rom.hlmagazine.net/
O cutie cu 60 bucati costa in jur de 135 lei, care iti ajunge pentru o cura de 60 de zile.
Nu cred ca se vinde in farmacii sau magazine bio, eventual revenim aici cu informatii..

Cum se administreaza ? In fiecare seara se ia 1 capsula cu o jumatate de ora inainte de cina . In fiecare zi trebuie baute cel putin 2 litri de apa. In perioada dietei se vor evita alimentele grase, dulciurile, mancarea prajita si fainoasele. Se recomanda antrenamentul zilnic acasa sau la sala de sport.

Din ce ingrediente e facut ? Forskolin contine extract pur de radacina de Coleus Forskohlii denumirea latina a radacinii de Forskolina. Despre aceasta radacina miraculoasa care ajuta la slabit a vorbit si Dr. Oz in emisiunile sale. Pastilele mai contin celuloza, stearat vegetal, dioxid de siliciu si fosfat dicalcic.

Cine a luat deja aceste capsule ? Credeti ca sunt eficiente ? Au efecte secundare sau provoaca reactii alergice ? Afecteaza sanatatea ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.


Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog