Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Ananas Extra Forte - noul supliment alimentar din extras de ananas hiperconcentrat, pentru slabire rapida

Vreau sa slabesc rapid mai multe kg. Cum sa procedez ? Pe langa schimbarea meniurilor zilnice si antrenamente la sala de fitness poti incerca noile capsule de slabire pe baza de ananas.

E vorba de pastilele numite Ananas Extra Forte. Prospectul produsului scrie ca au o putere incredibila de ardere a grasimilor !

In continului suplimentelor este extract pur de ananas, care este in doze hiperconcentrate intr-un comprimat.

[ actualizare articol din ianuarie 2017: acest produs nu mai face parte din oferta comerciantilor din Romania
Recomandam ACEASTA GAMA de produse pentru slabit in locul lui.
]

Beneficiile dietei cu ananas asupra corpului nostru sunt multiple. Se stie ca ananasul ajuta la eliminarea toxinelor din corp, fiind un puternic diuretic, elimina si retentia de apa, accelereaza metabolismul si ajuta la topirea straturilor de grasime deja depuse in organism.

De ce e asa de special ananasul ? In primul rand este un fruct dulce care nu ingrasa. Am consumat de multe ori ananas, si de fiecare data parca m-a invigorat un pic, si chiar daca e un fruct dulce, se simte ca senzatia aia de dulce, dispare chiar dupa cateva minute.

Fructul contine multe vitamine: vit.A, vit.C, vit E, vit K, tiamina, riboflavina, niacina, vit B6, acid folic, acid pantotenic, colina, betaina (foarte simplist spus, o substanta cu ajutorul careia celulele corpului se pot proteja intr-o anumita masura impotriva stresului oxidativ, a salinitatii excesive, precum si a temperaturilor excesive).

Mai contine si minerale cum ar fi: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu, sodiu, zinc, cupru, mangan, seleniu si bromelina. In ananas se mai gasesc si proteine, acizi grasi Omega 3 si Omega 6, fibre, si proteine. Efectul hranitor este mare, insa, nu se depune aproape nimic in organism, totul este utilizat, "ars", si eliminat foarte usor !

Cumpara de aici Ananas Extra Forte pentru slabire
Cumpara de aici Ananas Extra Forte
pentru slabire
Eficienta acestor comprimate de Ananas Extra forte in scaderea in greutate se datoreaza enzimei din ananas, numita "bromelaina", care practic topeste kg (kilogramele) in plus. In descrierea produsului scrie ca 2 capsule pot arde pana la 900 grame de grasime din corp, pe zi !

Pe site-ul vanzatorului sunt chiar si marturii ale unor persoane care au reusit sa slabeasca masiv pana la 20-30 de kg intr-un timp relativ scurt.

Cum se administreaza ? Adica cate pastile se iau pe zi ? In fiecare zi trebuie luate 2 bucati din comprimatul concentrat Ananas Extra Forte. Si, ca si in cazul produselor similare, consumati zilnic 2 litri de lichide, in mod special apa,  pentru ca organismul sa poata suplimenta necesarul eliminat in procesele de ardere !

Ce pret au pilulele pt slabit Ananas Extra forte ? Si unde se gasesc ? Adica se pot cumpara in magazine ? O doza de 20 de capsule care iti ajung pentru o dieta de 10 zile te costa in jur de 70 de lei la care se adauga si taxa de livrare a coletului.

Produsul Ananas Extra forte se poate cumpara (deocamdata) doar online pe internet pe acest site 

[ actualizare articol din ianuarie 2017: acest produs nu mai face parte din oferta comerciantilor din Romania
Recomandam ACEASTA GAMA de produse pentru slabit in locul lui.
]
Cate kg pot slabit cu pastilele Ananas extra forte ? Pachetul pt 10 zile poate contribui la topirea a 5 kg.

Desigur pachetul pentru mai multe zile poate avea efect mai mare.

Ce contraindicatii are ? Poate provoca reactii alergice, are efecte secundare?

Produsele de slabit in general NU se recomanda pentru femeile gravide si care inca alapteaza.

In cazul in care aveti alegie la ananas, nu il folositi deloc pentru scaderea greutatii corporale.

A folosit cineva deja aceste comprimate pentru a scapa de kg in plus? Simtiti efectul lor? Voi in cat timp ati observat efectele benefice? Sunteti multumite (multumiti) de produs ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog