Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Cristalele norocoase potrivite zodiei Leu

Cum poti aduce norocul si intelepciunea in viata ta pe cai esoterice ? Un ajutor de nadejde pentru asta ar fi purtare unor talismane sau bijuterii care contin niste pietre pretioase sau semipretioase, care daca sunt alese corect, si se potrivesc perfect zodiei tale, te pot ajuta sa iti regasesti echilibrul interior, si sa ai mai multa prosperitate si succes in viata.

Persoanele nascute in perioada 22 iulie-22 august, fac parte din aceasta zodie, si pentru ei, cunoasterea cristalelor, pietrelor semipretioase, talismanelor, amuletelor aducatoare de noroc, le poate fi de mare ajutor.


Conform horoscopului, semnul Leu este un semn de foc, in antichitate fiind asociat in egipt cu zeul soarelui, RA / RE / ATON , si in alte culturi antice, cu alte zeitati care erau personificari ale soarelui.

Reprezentati de culorile soarelui, galben, oranj-portocaliu, dar si de culoarea verde, aceste culori pot fi folosite de nativii zodiei LEU indiferent de mediu, si in hainele purtate, si la alegerea mobilei cu care isi mobileaza casa, si in selectarea si combinarea bijuteriilor pe care le poarta, pentru a le aduce noroc, pentru a-i echilibra psihic, mental, si emotional.

Care piatra e cea mai potrivita Leului ? Cristalul cel mai norocos se zice ca este chihlimbarul, sau peridotul si piatra soarelui. Tot acestei zodii i se mai potrivesc pietrele semipretioase numite "ochii de tigru", carneolul, jaspul (jaspis), agatul de copac, formele luminoase de turmalina, si aventurinul.
Imagine cu o bratara din pietre semipretioase (chihlimbar baltic), recomandata nativilor zodiei leu. Clic pentru detalii si cumparare
Bratara din chihlimbar baltic, protectoare
si aducatoare de noroc nativilor zodiei LEU
(credit imagine:kolok.ro, click pentru detalii)

Proprietatile benefice ale chihlimbarului sunt in primul rand marirea increderii in sine, trezirea creativitatii, si faptul ca ajuta nativii zodiei LEU sa se exprime mai usor. Este un lucru cunoscut, ca unul din proprietatile negative sau mai putin placute ale zodiei leu este greutatea in exprimare, insa, iata ca purtarea unei bijuterii cu piatra de chihlimbar, poate elimina greutatea in vorbire. In plus, atrage succesul, norocul. Alunga gandurile negative si neincrederea. Si nu in ultimul rand, un factor important pentru "lei" - chihlimbarul te protejeaza de infectiile sistemului respirator !

Iata de exemplu o bijuterie din aceste pietre miraculoase. E vorba de o bijuterie facuta din chihlimbar baltic. Forma pietricelelor este din margele plate si neregulate in diferite nuante de galben spre oranj si maro.

Lungimea bratarii este  in jur de 18-19 cm. Pretul este in jur de 77 ron.

Dar de unde se poate cumpara? Il gasesti online pe acest site 

Am ales pentru nativii zodiei leu/leo,  si o pereche de cercei ce contin pietre din ochi de tigru. Un model simplu, dar foarte elegant si frumos ! Cerceii sunt de argint antialergic si pietricele norocoase.
Cercel cu piatra semipretioasa
numita "ochi de tigru", recomandata
nativilor zodiei Leu. (credit imagine:
kolok.ro)  Click pentru detalii

O pereche costa in jur de 50, de lei si se poate comanda de pe net direct de aici

Proprietatiile energetice ale cristalelor numite "ochi de tigru": protectie, curaj, noroc, energie si vitalitate, prosperitate, iti da curaj sa confrunti propriile tale temeri, si te ajuta sa te vindeci de bolile spirituale.

Daca nu v-au placut modele de mai sus, aveti aici o legatura catre o pagina pe situl aceluiasi comerciant, cu sute de bijuterii si amulete, talismane, potrivite zodiei leu, sub forma de inele, brose, cercei, esarfe...poate vi se potriveste careva si va faceti un cadou frumos propriei persoane sau de ce nu persoanei iubite.


Aici gasiti articole cu recomandari pentru toate zodiile in parte. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Voi credeti in puterea pietrelor si cristalelor semipretioase?

Ce parere aveti despre ele ? Ce model v-ati ales ?

Ati cumparat deja produse de la acest comerciant ? V-au fost de folos, si-au facut efectul ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog