Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Terapie cu cristale pentru nativii zodiei Gemeni - pietre semipretioase purtatoare de noroc

Cum va povesteam in articolele anterioare (Berbec) si (Taur), pe acest blog vom prezenta intr-un sir de 12 articole ce tip de pietre semipretioase se potrivesc fiecarei zodii, pentru a avea noroc si echilibru in viata de zi cu zi, care sunt cele mai echilibrante din punct de vedere energetic si spiritual.

Azi scriem despre Gemeni (lat.gemini).
Aici  intra persoanele nascute in perioada 22 mai - 21 iunie.

Pentru a fi mai norocosi, pentru ei se recomanda sa poarte urmatoarele pietre semipretioase: citrinul, piatra lunii si agatul.

Tot gemenilor li se mai potrivesc chihlimbarul, perlele, piatra de jad (jade, yade), jaspul (giasp, yaspis), carneolul, ochii de tigru, topazul alb si cuartul (quartz) galben.

Imagine reprezentativa din mai multe
simboluri tipice semnului zodiacal Gemini / Gemeni
Gemenii fiind un semn al aerului, culorile cele mai potrivite lor sunt galbenul si portocaliul (orange), aici vorbim nu doar despre culoarea pietrelor ci si despre hainele purtate.

Desigur, purtate sub forma de talismane, amulete, bratari, inele sau coliere, pietrele respective semipretioase rezoneaza cu aura persoanei, si o intaresc.

Iata cateva exemple de bijuterii perfecte acestei zodii. O piatra extrem de folositoare gemenilor mai ales celor care cauta ceva pentru echilibrare, pentru estomparea sau anihilarea starilor de anxietate (destul de frecvente la gemeni), este agatul (piatra agat, agate, cristal agate).

Acest tip de cristal este unul din cele mai vechi cunoscute in cristaloterapie, existand inscrisuri stravechi care pomenesc de utilizarea pietrei de agat inca de pe vremea primului Imperiu Roman. Inclusiv Sfanta Scriptura mentioneaza in Vechiul Testament aceste pietre, ca fiind necesare preotilor de cel mai inalt rang, obligatoriu de purtat pe platosa, la orice intrare in "sfanta sfintilor", sau lacasul interior al cortului in care comunicarea dintre preot si zeitatea suprema, avea loc. (gasiti dovezile in Exod 28:19, 39:12, cam in orice Biblie care contine si Vechiul Testament)

Sa ne intoarcem la zilele noastre. Puterea de vindecare si de echilibrare a pietrelor este recunoscuta si azi, si utilizata in cercuri ezoterice si clinici private de cristaloterapie, si giuvaerurile, bijuteriile si talismanele potrivite fiecarei zodii, sunt purtate cu mare fala de cei intelepti, care se protejeaza de toate relele purtand aceste obiecte.

Nu in ultimul rand, pentru ca exista intotdeauna o oarecare concurentialitate intre toate femeile prezente la o petrecere in "lumea buna", purtarea unei bijuterii adecvate zodiei, indica nu doar faptul ca purtatoarea isi permite din punct de vedere material bijuteria respectiva (sau ca o merita), ci si faptul ca intelege necesitatea purtarii bijuteriei potrivite si da dovada de bun gust, finete, eleganta.
Bratara-talisman (amuleta) recomandata
nativilor zodiei Gemeni (image credit:kolok.ro)

Iata o bratara talisman creata special pentru Gemeni care contine cele mai benefice pietre semipretioase aceste zodii. Creata dintr-o combinatie de agat galben, citrin, carneol, heishi, si rondell, bratara are 20 de centimetri lungime si are un inchizator de argint cu puritate de 92,5%.

Cat costa si unde se vand astfel de bijuterii ?

Pretul bratarii prezentate aici, este in jur de 60 de lei, insa, pe situl comerciantului respectiv gasiti multe alte bijuterii potrivite zodiei voastre.

Persoanelor mai constiente din punct de vedere ezoteric, le recomandam sa verifice pe situl indicat, inclusiv pietrele si amuletele create din pietre semipretioase si argint, create pentru protectia bebelusilor de energiile negative, iar in afara de obiectele de tip talisman, pentru doamne si domni, gasiti acolo adevarate bijuterii pentru purtarea la evenimente mondene, petreceri, nunti, botezuri, si alte ocazii speciale.


Aici gasiti articole cu recomandari pentru toate zodiile in parte. Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

Voua care model va place cel mai mult ? Aveti incredere in talismane, amulete, si altele asemanatoare, credeti ca va pot purta noroc ? Cat de constienti va considerati din punct de vedere ezoteric ? Asteptam parerile voastre obiective aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) dedicate blogului.

Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de zis impotriva celor enuntate de noi in articole, sau impotriva produselor prezentate. Asteptam comentariile voastre cu interes !

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog