Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Supliment alimentar Omnium, cu multe vitamine, minerale, si multi fitonutrienti

De unde ne putem procura vitaminele si mineralele necesare organismului pentru a fi mereu sanatosi si plini de viata ? Pentru ca, din mai multe motive, ori din cauza programului "modern" (mai bine zis,  haotic) al omenirii, chiar daca ne straduim sa mancam cat-decat sanatos si corect, e destul de greu sa avem mereu pe masa alimente bio naturale fara E-uri, coloranti, ori datorita faptului ca alimentele din ziua de azi, chiar daca sunt aparent pline de nutrienti, in realitate, nu sunt chiar atat de pline.

Modul de insamantare, crestere, protectie, si recoltare al fructelor si legumelor, este si el, unul "modern", adica, plantele alimentare cresc ele repede, insa, nu contin nutrienti si vitamine cum contineau pe vremea cand insamantarea se facea manual, protectia plantelor era facuta cu sapa, si ingrasamant era balegarul !



Si se intampla destul de des, (tot mai des parca), ca suntem mai mereu pe fuga, si mancam ceva, repede care sa ne astampere foamea, mai degraba ceva de tip fast food, in care nu prea sunt substantele necesare organismului, te si saturi, da' parca numai iti umple stomacul.

Si-atunci, apelam la suplimente alimentare. Chiar azi citisem ca managerul de la Google ia in fiecare zi 100 de bucati de suplimente in forma de comprimate, pentru a fi in forma fizica si mentala perfecta, sa reziste la stresul de la munca, si sa creeze idei inovatoare zi de zi. (Si are intentia de a trai vesnic, da' asta e alta poveste :)  )

Vitaminele, mineralele, suplimentele alimentare sunt de foarte multe feluri, numarul produselor din aceasta gama, evident, este in crestere, si sunt produse mai bune, si produse mai slabute. Produsele dubioase, se distribuie, de obicei, mai mult prin retele MLM, alaturi de promisiunea imbogatirii rapide si enorme, ceilalti, firmele mai de incredere, investesc in magazine, retele de distributie, si distribuie in magazine online si offline, si in farmacii traditionale.

Un produs de acest gen, produs de o firma serioasa, recunoscuta pe plan european, este suplimentul numit Omnium, marca Solgar (Omnium, tradus cam liber, ar insemna ca... are cam de toate in compozitie). Producatorul sustine ca acest Omnium are un mare numar de proprietati benefice pentru organism, dintre care amintim urmatoarele:


- datorita compozitiei sale complete, incarca corpul uman cu energie, vitalitate si pofta de viata ( practic iti reda starea de bine)
- contine fitonutrienti, multivitamine, minerale si antioxidanti, care sunt absorbite instant de catre organism, si toate sunt benefice organismului
- poate fi administrat si de cei care urmeaza o dieta severa sau un stil de viata vegetarian

Dar ce contin de fapt pastilele Omnium ? In compozitia lor sub o formula unica, sunt urmatoarele ingrediente:
vitamina C, vitamina E, magneziu (Mg), calciu(Ca), Acid pantotenic, betacaroten, inositol, niacina, vitamina B6, zinc (Zn), Bioflavonoide din citrice, turmenic, N-acetil cisteina, fier (Fe), extract de broccoli, fosfatidilserina, pudra din germeni de soia, tiamina (vit.B1), riboflavina (vit.B2), polifenoli extrasi din frunzele de ceai verde, semintele de struguri si scoarta de pin, cupru (Cu), pudra de D-limonen din citrice, seleniu (Se), Mangan (Mn), cianocobalamina din vitamina B12, D-biotina, Quercetina, Bor, coenzima Q10, Acid alfa lipoic, Acid folic, vitamina D, vitamina K, iod, picolinat de Crom (Cr).
Imaginea flaconului de supliment alimentar cu fitonutrienti, vitamine si minerale, Omnium
Flaconul de multivitamine,
minerale si fitonutrienti Omnium
cu 30 de tablete, marca Solgar

Enumerarea proprietatilor fiecarei componente ar depasi cu mult scopul acestui articol, merita insa amintit, ca in afara de efectele benefice binecunoscute ale vitaminelor asupra sistemului imunitar, unele componente contribuie efectiv si la refacerea celulelor, fiind incorporate de organismul uman in membranele celulare (fosfat-idil-serina), respectiv, contribuie la prevenirea si tratarea unor boli ca Parkinson, Basedoff, si alte tulburari neuro-degenerative (Cu, Mn, etc.).

Cum trebuie administrate suplimentele omnium ? Cate capsule se iau pe zi ?

Zilnic, se pot lua 2 pastile, in timpul meselor principale, cu un pahar mare de apa. Omnium este recomandat exclusiv pentru adulti. In cazul in care doriti sa ii dati copilului, consultati-va mai intai cu medicul dvs. de familie ! Substantele pe care le contine, nu e sigur ca pot fi prelucrate de organismul unui copil, deci evitati, daca se poate, administrarea sa copiilor si adolescentilor ! Consultati-va cu un medic in toate cazurile in care doriti sa administrati omnium, copiilor.

Despre contraindicatii si efecte adverse, in afara de cele mentionate in paragraful anterior,  nu am gasit nici un fel de informatii. Totusi, cine are alergie la oricare dintre componentele pilulelor Omnium, trebuie sa evite consumarea lor pentru a evita orice fel de reactii adverse sau alergice !


Ce pret are o cutie de Omnium si de unde se poate cumpara ? O cutie de suplimente nutritive Omnium cu 30 de bucati, costa in jur de 90 de lei, iar cel cu 60 de tablete, apoximativ 170 de lei.

Firma vanzatoare (vegis) este importator autorizat de produse Solgar in Romania.

Cine a folosit deja aceste suplimente Omnium cu vitamine, minerale si fitonutrienti, marca Solgar ?

Cat sunt de eficiente ? Isi merita banii ? Asteptam parerile si comentariile cititorilor in casuta de comentarii de sub articol, pe oricare din paginile de social media (Facebook, Google Plus, Twitter) ale blogului. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus IMPOTRIVA produselor prezentate, sau celor enuntate de noi in articole. Incurajam discutiile civilizate in comentarii !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog