Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta #detox5zile cu sucuri raw a vedetelor - iti permiti ?

Vedetele tin cura de slabire ? La prima impresie ai zice ca nu au nevoie de asa ceva, pentru ca deja au trupurile sculptate si bine facute, insa se pare ca pentru a arata bine mereu in fata camerelor foto si de filmat, cam toate vedetele duc o lupta asidua pentru a se mentine mereu in forma. Si unele metode de mentinere a siluetei, cam costa..

In acest an, (2015) mai multe vedete romanesti, atat femei cat si barbati au inceput cate o cura detox de 5 zile care consta in consumarea de sucuri speciale "raw" (neprelucrate, de obicei presate la rece),  preparate din fructe si legume preparate de un restaurant raw din Bucuresti.



Este vorba despre RawCoco - un local raw vegetarian si vegan cu preparate crude si "vii" si ceainarie speciala.

Care dintre vedetele autohtone tine aceasta cura cu sucuri detoxifiante ?  Printre participanti se afla Alex Velea (ma intreb daca chiar trebuia sa tina el dieta?), Albertina Ionescu, Diana Dumitrescu, Adela Popescu si Radu Valcan, Laura Cosoi, Ioana Ginghina, Ioana Maria Moldovan (de la Prima Tv), Luana Ibacka, Amna, cazurile lor fiind des prezentate la tv si in ziare online.

Detoxifierea poate fi scumpă :)
In ce consta regimul respectiv si ce presupuse beneficii are ?

O cura purificatoare de acest gen consta de fapt dintr-o saptamana in care mananci "altfel" timp de 5 zile. Adica la restaurant ti se prepara pentru fiecare zi un fel de suc pe care il bei in aceste zile, pentru a elibera toxinele din corp. Acest tip de detox este creat special pentru oamenii activi, care vor sa slabeasca dupa mesele copioase de dupa sarbatori, si vor o revitalizare, revigorare a organismului, in mod sanatos.

Aceste sucuri te tonifica, ajuta la reglarea tranzitului intestinal, mareste puterea de concentrare si imbunatateste memoria, elimina straturile de grasime de pe corp, si te ajuta sa ai pielea mai frumoasa.

Sucurile din aceasta cura sunt 8 la numar, sunt numerotate si etichetate, si toate rezultatele pot depinde de cat de multi bani vrei sa investesti in cura !

Cat costa si cum poti face o dieta cu sucuri raw ?  O cura detox happy body de 1 zi costa 169 de lei. Detox5zile contine sucurile speciale pe care le consumi in aceste zile, si se pot cumpara la pretul de 845 de lei.

De unde se pot cumpara ? Unde se vand aceste produse ? Locatia propriu zisa este in Bucuresti  pe Str. Constantin Aricescu, numar 50A, sector 1, dar il puteti comanda si de pe net, si vi se trimite coletul si in alte orase din tara pe site-ul ACESTA.

 O sticla de suc detoxraw are un gramaj de 400 ml., fiind preparate dupa o reteta speciala de slabit.

 Acum parerea noastra este ca ideea e super buna si binevenita, insa traim in Romania, si nu toti avem salarii de vedete. Nu zicem ca nu merita incercat, dar cati ne permitem de fapt o astfel de cura de detoxifiere de 5 zile pentru 850 de ron ? Voi ce ziceti merita investitia ? Cine isi permite ? Ati tinut deja o astfel de cura ? Daca da, cum va permiteti ? Vi se pare scumpa, accesibila, ieftina ?

Haideti  si spuneti-va parerile sau scrieti-ne comantariile voastre aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, sau pe paginile de social media ale blogului (facebook, google plus, twitter)

Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva celor enuntate in articole !

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog