Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Trateaza-ti constipatiile si hemoroizii in mod naturist, cu fibrele alimentare Hemostop !

Din ce in ce mai multe persoane apeleaza la suplimente alimentare pentru tratarea diferitelor afectiuni. De cele mai multe ori, un produs naturist, te poate ajuta sa iti rezolvi si anumite probleme de sanatate a caror tratare sau inclusiv simpla anamneza medicala, este stanjenitoare.

De exemplu, fibrele numite Hemostop sunt 100 % naturale si ajuta la tratamentul natural al urmatoarelor probleme:


- te scapa de constipatie
- ajuta digestia
- purifica organismul de toxine
- reduce colesterolul rau din corp si regleaza glicemia
- opreste depunerea grasimilor
- previne si vindeca ranile provocate de hemoroizi
- transforma scaunul pentru a nu rani colonul iritat, si protejeaza intestinele inflamate
- vindeca ranile interne, sangerarile, durerile, mancarimile si inflamatiile provocate de hemoroizi
- opreste pofta de mancare exagerata

Cat costa si de unde se poate cumpara ? O cutie de fibre Hemostop are un pret de aproximativ 80 de lei. Se vinde exclusiv prin intermediul site-ului oficial HemoStop


Celor care vor sa urmeze un tratament complet pentru vindecarea hemoroizilor, recomandam, de la acelasi producator, pachetul complet Hemostop care contine 2 ceaiuri, 1 crema si 1 fibra. Cumparate toate la un loc, costa in jur de 160 de lei. Puteti citi mai multe despre pachetul complet, respectiv, despre fiecare componenta a pachetului, pe situl producatorului, AICI

Prospectul fibrelor Hemostop scrie ca acest produs este indicat inclusiv in caz de diabet, probleme de inima si ateroscleroza, colesterol marit, glicemie mare, hemoroizi.

Imaginea cutiei Hemostop Fibre, suplimentul alimentar care trateaza constipatia si hemoroizii
Cumpara aici si scapa de hemoroizi
Ce contin de fapt aceste fibre ? Ingredientele sunt: extracte din ovaz, grau, scortisoara, morcovi, ananas, garcinia, seminte de in, mere, bambus si seminte de psyllium. Fiecare din aceste componente naturale, are un efect benefic asupra tractului digestiv, si asupra sistemului circulator, printre altele.

Cum trebuie folosite fibrele hemostop ? Modul de administrare este astfel:

- copiii si adolescentii care au intre 12 si 18 ani, pot manca la mic dejun si la cina cate 1 lingurita, cu doza de fibre amestecate cu un pahar mare de apa, ceai, iaurt sau suc de fructe, dupa care se mai bea un pahar mare de apa !
- la adulti, cantitatea poate fi intre 2-4 lingurite, tot asa la mic dejun si cina, amestecate cu lichide. NU CONSUMATI FIBRELE FARA LICHIDE ! Respectati instructiunile, deci nu le consumati fara apa sau alte lichide !

Si pe parcursul intregii cure cu fibre, este foarte important sa va hidratati corespunzator. Am vazut diverse comentarii legate de produse similare, cum ca fibrele extrag toata apa din sistemul digestiv. Pai asta era ideea ! Ajuta sistemul digestiv, retinand apa in intestine, si umflandu-se, isi elibereaza seva din materialele care compun fibrele, si evident, pentru asta, e nevoie de apa sau alte lichide consumabile.

Deci, pe toata perioada curei, consumati in jur de 2 litri de apa zilnic ! Daca organismul ramane fara apa puteti face constipatie.

Fibrele astea hemostop, au contraindicatii ? Pot fi utilizate de toata lumea ?

Atentie ! Fibrele NU se iau de catre persoanele care au probleme de inghitire (probleme in cavitatea bucala, trahee, etc.), NU se administreaza persoanelor care au suferit operatii la nivelul intestinelor ! De asemenea, femeile insarcinate sau care alapteaza, bebelusii si copiii care au pana la 12 ani trebuie sa evite acest produs!

Persoanele alergice la oricare componenta a fibrelor, trebuie, de asemenea, sa evite folosirea lor, pentru a nu suferi de reactii alergice sau efecte secundare !


Cei care au folosit deja produsele hemostop si-au scris parerile pe site-ul vanzatorului la rubrica opinii clienti. Cine s-a vindecat deja cu aceste fibre ? Sunt bune sau periculoase pentru sanatate ? Asteptam comentariile voastre aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, sau pe oricare din paginile de social media ale blogului (facebook, google plus, twitter). Publicam TOATE comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra produselor prezentate in articole !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog