Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Beneficiile capsulelor Ginkana sau Ginkgo Biloba Forte

La ce sunt bune aceste capsule ? Pentru ce sunt recomandate ? Pastilele numite Ginkana sunt produse de firma Alevia, si sunt noul ambalaj al fostelor produse Ginkgo Biloba Forte. (Poate parea ca e scris gresit, pentru ca, se pronunta si se scrie de obicei doar Ginko, insa, denumirea corecta, atat a plantei, cat si a produselor care sunt facute din aceasta planta, este GINKGO, cu un G dupa K).

Ca tot e la moda rebrandingul in Romania :)

Conform prospectului, Ginkana are urmatoarele proprietati:


- ajuta la invatat, imbunatateste memoria si puterea de concentrare
- incetineste pasii catre imbatranire
- iti da o stare de bine
- este un remediu impotriva senzatiei de picioare si maini reci, pentru ca imbunatateste circulatia sanguina si cea cerebrala
- atenueaza simptomele de ameteala, schimbari de dispozitie, depresie, si dezechilibrare

- este foarte util pentru "reinvierea memoriei", adica daca incepem sa uitam lucruri, si apar lapsusuri, mai ales la varste inaintate.
-  trateaza durerile provocate de artrita, si contribuie la vindecarea afectiunilor de inima si afectiuni ale sistemului circulator (imbunatateste circulatia sanguina)
Ginkana (Ginkgo Biloba Forte) la promotie 1+1 comanda aici

Ce ingrediente contine ? Ginkana este facuta exclusiv din extract din frunzele arborelui Ginkgo Biloba.

Cum se utlizeaza ginkana ? Cate pastile trebuie luate si pentru cat timp ?

In fiecare zi, se pot lua cate 1 capsula, odata sau de 2 ori, de obicei pe stomacul gol, cu un pahar mare de apa. La tineri si adulti, se recomanda folosirea produsului sub forma de cura, in perioadele reci, in schimb la persoanele mai varstnice, nu trebuie sa lipseasca din meniul lor zilnic, pentru ca ii ajuta enorm !

Ce contraindicatii are ginkana ? Poate avea efecte secundare ? Provoaca reactii adverse ?

Ginkana NU se da femeilor in perioada de sarcina sau alaptare. Nici copiii care sunt sub varsta de 12 ani, nu au voie sa consume ginkana !

Persoanele care au boli sanguine: probleme de coagulare, sau trombocite in sange, nu trebuie sa-l foloseasca deloc ! Se poate lua impreuna cu alte medicamente ? Nu se poate lua ginkana impreuna cu alt tratament medicamentos din domeniul anticonvulsivante sau anticoagulante !
Cutia suplimentului alimentar Ginkana
(Ginkgo Biloba Forte) la promotie 1+1
comanda aici

Ce pret are o cutie ? Un set de  Ginkana (fostul Ginkgo Biloba Forte) cu 2 flacoane cu 60+60 de capsule, costa in jur de 45 de lei. Se poate cumpara online pe acest site

Tot pe acelasi site, puteti gasi si doze mai mici, de 30 de capsule, la un pret mai mic, insa, cel mai bine tot cu pachetul 1+1 iesiti.

Cine a tinut o cura cu ginkgo biloba ? E eficient ? Chiar te scapa de senzatia de maini si picioare reci ? Va simtiti mai bine dupa ce l-ati folosit ? V-a ajutat sa va recapatati din puterea de concentrare, sau memorizare ? V-a redus lapsusurile ? Asteptam cu interes comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, sau pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter), asociate blogului. Publicam TOATE comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra produselor prezentate sau celor enuntate in articolele noastre.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog