Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Sucul de goji cu superfructe in dieta zilnica pentru revitalizarea organismului

Despre beneficiile incredibile ale fructelor de goji cu siguranta toata lumea a auzit. Au proprietati miraculoase, care vin in ajutorul organismului uman, permitandu-i sa functioneze la cote maxime.

Ce sunt de fapt aceste fructe si de ce se zice ca sunt asa de bune?
Scriam mai demult intr-un articol, la modul generalist, de ce este recomandat sa consumi goji in orice forma aici, vorbim azi insa in mod special de un suc, care contine printre altele si goji (pomusoare).

Dieta cantaretei Missy Elliot -32 de kg intr-un an (71 pounds)

Una din vedetele internationale care a slabit in mod spectaculos, este Missy Elliot.

Cum a slabit Missy Elliot atat de mult ? Care e secretul ei ? Zilele trecute in presa americana au aparut mai multe articole care vorbeau despre slabirea spectaculoasa a cantaretei de rap Missy Elliot, pe numele ei real Mellissa Arnette Elliot. Cantareata foarte talentata, de 43 de ani, in decursul a 12 luni de zile a reusit sa slabeasca 32 de kilograme ! Cum a reusit aceasta performanta ?

Fa-ti abdomen cu patratele "six pack abs" cu aparatul de fitness AB Coaster


Produsul numit AB Coaster nu se mai gaseste pe piata, insa, cel mai apropiat aparat de abdomene, ca forma si functionalitate, se numeste AB Glider, si nu costa nici jumatate din pretul la care se vindea AB coaster.

Puteti citi mai multe detalii despre AB Glider AICI

Reteta de namol pt slabit celulita si vergeturi a Oanei Turcu

Zilele trecute vedeta de televiziune Oana Turcu (sotia lui Cristi Brancu), cea care realizeaza emisiunea "Refresh" a prezentat o reteta personalizata a unei creme facute de ea cu care se slabeste.

La emisiune a fost prezenta si mama Oanei Zavoranu, care spunea ca a slabit deja peste 20 de kilograme prin eliminarea sarii din dieta !
Nu putem face altceva, decat sa o felicitam pentru rezultatele obtinute si-i multumim pentru impartasirea secretului ei.

Crema este de fapt un fel de namol bio facut acasa, care aplicat in zonele cu celulita

Depres Forte mentine stresul si depresia departe de tine, in mod naturist !

Se poate trata depresia ? Cum scap de stres ?  Cu ajutorul unor plante medicinale, suplimente alimentare si ajutor corespunzator, oricine poate elimina si scapa de depresie !

Analizele specialistilor au aratat ca tot mai multe persoane sufera de aceasta boala "moderna". Unii ii spun afectiune, altii nici nu isi dau seama ca sufera de ea, doar simt simptomele apasatoare.

Scapa de riduri si intinereste-ti tenul cu Nivea Cellular Anti age

Cei de la Nivea au pornit o lupta impotriva imbatranirii tenului si au lansat o crema speciala cu efect anti age (efect anti-imbatrinire)

E vorba despre Nivea Cellular Antiage.

Prospectul scrie ca aceasta crema speciala actioneaza la nivel celular prin hidratare, intinerire si netezire a pielii. Ajuta tenul sa devina tanar si plin de vitalitate.

Scapa de kg in plus cu inele magnetice

Pentru persoanele care viseaza sa elimine surplusul de kilograme si sa nu se mai simta persoane "cu greutate",  le recomandam sa incerce o metoda ingenioasa care nu necesita administrarea de medicamente de slabit, ci doar purtarea pe corp a unei noi piese de tehnologie, pe baza de magneti.

E vorba de niste inele magnetice cu proprietati de slabire care se poarta pe degetele de la picioare.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog