Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Safetox - aparatul SF care intinereste

Cum sa scap de riduri ? Cu ce aparatura se poate intineri fata, si cu ce se pot estompa ridurile de pe fata?

O solutie impotriva semnelor neplacute ale imbatranirii fetei, ar putea fi aparatul anti-aging numit "Safetox"

La prima vedere, Safetox pare a fi o pereche de ochelari ciudati, scosi dintr-un film SF, de tehnologie ultramoderna,  Si se pare ca asa si este !

Din descrierea produsului, din prospect,  am aflat ca Safetox este o aparatura electronica care poate intinerii aspectul fetei cu pana la 20 de ani !!!

Fara operatii chirurgicale de infumusetare, fara medicamente si fara solutii cosmetice toxice !

Green Sugar - Stevie inlocuitor de zahar cu zero calorii

Indiferent ca tinem sau nu dieta, sau dorim doar sa traim cat mai sanatos posibil, primul pas este sa eliminam zaharul alb rafinat din alimentatie, pentru ca zaharul alb are foarte multe efecte nedorite asupra organismului. In ultimii ani s-au descoperit sau redescoperit diverse substante si metode de indulcire, care permit eliminarea zaharului alb in intregime, din dieta.

Diverse afectiuni gastrointestinale si de alta natura, obliga persoanele afectate sa renunte complet la zahar, insa, in afara de miere, cu care stie tot omul ca se pot indulci cafeaua si ceaiul, nu toti cunosc paleta destul de mare, totusi, a inlocuitorilor de zahar NATURALE, care nu au efecte secundare si nu prezinta riscuri pentru cei afectati.

Cu ce se poate inlocui deci zaharul traditional ("zahar cristal") ?

Cat de buna este epilarea cu Philips Lumea IPL?

Ce aparat ajuta cel mai bine la eliminarea parului de pe picioare ? Cu ce sa ma epilez care sa dureze mai mult timp ?

Unul din cele mai promovate produse de ingrijire personala pentru femei este epilatorul Philips lumea IPL (Intense Pulsating Light = lumina cu pulsare intensiva).

Chiar si vedeta Laura Cosoi spune ca foloseste acest aparat pentru epilat si e foarte multumita de rezultate.

-10 kg in 3 luni : slabire in viteza, cu Slimero Raspberry Ketone

In categoria produselor de slabit a aparut un nou pachet special pe baza de cetona de zmeura. Este vorba despre gama Slimero intr-un set roz si contine 3 produse.

Noul set contine o tinctura, niste capsule, si un bodygel 100% organic .

Combinate, cele trei produse intr-un program natural de slabire, se pare ca ajuta la eliminarea a 10 kilograme in doar 3 luni (90 de zile).
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog