Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Moringa, planta imortala : proprietati, beneficii, produse

Ce este moringa ? Informatii despre moringa.
Moringa Oleifera este un arbore uleios, cu capacitati benefice organismului.
Moringa este numita in Israel si "copacul vietii."
Ce proprietati are moringa:

- este un panaceu universal
- detoxifica, purifica atat organismul cat si apa
- spala vezica biliara
- se lupta cu cancerul, scleroza, da vitalitate organismului
- este mai puternic ca ginsengul
- da rezistenta fizica, si nervoasa, ajuta sa facem fata stresului

Dieta celebrei cantarete Shakira : ati auzit de dieta ei ?

Ce mananca frumoasa cantareata Shakira pentru a fi mereu supla, chiar si dupa ce a nascut ? Cum a reusit sa slabeasca, si ce face  pentru a avea in continuare  abdomenul plat ? Toata lumea o cunoaste ca o femeie cu un corp extraordinar, cu muschi tonifiati. Arata perfect si are o silueta de invidiat, la varsta de 39 de ani. ( Ziua ei de nastere este pe 2 februarie si s-a nascut in anul 1977. Are o inaltime de 1,57 m si in jur de 55-57 de kilograme.)

Ce face deci Shakira, ca sa se pastreze in forma asta deosebita ?

Crema Labobell pentru ingrijirea calcaielor si tratarea bataturilor

Care e si cum se numeste crema gremana la  care i se face multa reclama la radio care trateaza calcaiele crapate ? Raspunsul la intrebarea voastra este crema "Labobell".

Un nume interesant cand il pronunti, numele se aude "labo belle", si te-ai putea gandi ca e un joc de cuvinte, din franceza, latina, sau ceva de genul "la beau belle", dar numele corect este simplist, "labobell"

Crema este produsa de compania Allga Med si distribuita in tara de firma Zdrovit.

XL-S Fat Binder o alta "noua" solutie de slabit ?

Vreau sa slabesc, sa imi pot lua si eu haine de la XL, la numerele mai mici de exemplu S, se poate ?

Daca vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata, iti doresti intr-adevar ca acul cantarului sa arate ca incepi sa slabesti pe zi ce trece, poti incerca o metoda ajutatoare pe langa dieta corecta si sport.

E vorba de gama pastilelor de slabit marca XL.S Medical, produse de firma Hipocrate.

XL-S Fat Binder o alta "noua" solutie de slabit ?

Vreau sa slabesc, sa imi pot lua si eu haine de la XL, la numerele mai mici de exemplu S, se poate ?

Daca vrei sa faci o schimbare in stilul tau de viata, iti doresti intr-adevar ca acul cantarului sa arate ca incepi sa slabesti pe zi ce trece, poti incerca o metoda ajutatoare pe langa dieta corecta si sport.

E vorba de gama pastilelor de slabit marca XL.S Medical, produse de firma Hipocrate.

Slimvia - inca un supliment nou pentru slabire

Ce noutati au mai aparut printre medicamentele sau suplimentele care spun producatorii, ajuta la slabit ? Tocmai am descoperit un produs disponibil si in Romania, al caror producatori spun ca de vrei sa slabesti 5-6 kg, intr-un timp relativ scurt, produsul lor vine in ajutorul tau !

E vorba despre pastilele Slimvia. Este produs de firma Rioja Nature Pharma si conform prospectului are urmatoarele beneficii:

Pari mai subtire in talie instant, cu acest slip modelator !

Ce pot face sa par mai slaba cu cateva kilograme fara sa slabesc ?

Cum sa scap de burta ultra rapid ? Ce sa fac sa arat senzationala in rochia de seara ?

Daca ai cateva kilograme in plus in jurul taliei si in zona burtii si iti doresti cu ardoare sa scapi de colacei "instant", poti apela la cateva trucuri disponibile datorita modei din ziua de azi.

Solutia salvatoare ar fi slipul cu efect de modelare a taliei si al abdomenului.

Este vorba despre o lenjerie speciala, creata pentru femei, cu care se pot practic ascunde problemele de greutate - creand un efect de slabire instant.

Adica folosind un slip - chilot modelator, pari mai subtire in talie si parca ai un si abdomenul plat.

Suna interesant si tentant nu ? Mai ales daca visezi sa arati fabulos la o nunta, petrecere, de Craciun si Revelion, sau la orice eveniment mai special !

Herbal Slim capsule noi de slabit pe baza de mango african si ceai verde

Se poate slabi cu african mango ? Ceaiul verde ajuta la tratarea obezitatii ? Cum pot sa slabesc daca sunt obez(a) sau supraponderal(a) ?

Daca ai probleme cu greutatea si incerci din rasputeri sa slabesti, pe langa dieta si un meniu alimentar sanatos, si zilnic cat mai multa miscare, poti incerca o metoda noua de accelerarea a slabirii !

Noile pastile de slabit Slim Herbal de la Nature's Way pot fi solutia !

Dieta "salata la pahar" a Mihaelei Radulescu la 45 de ani

Ce face Mihaela Radulescu sa slabeasca ? Ce mananca ca sa se mentina la greutatea ideala ? Trebuie sa recunoastem ca Mihaela arata senzational, la varsta ei. Daca ne gandim bine, chiar arata mai bine la 45 de ani, decat multe alte fete si femei la doar 25 !

La ce trucuri apeleaza ea, pentru a-si pastra frumusetea si silueta de invidiat ? Se stie ca este adepta stilului de viata sanatos, face mult sport si are o alimentatie echilibrata.
Zilele trecute chiar a publicat

Iata ce amelioreaza durerile provocate de artrita

Cum se poate vindeca artrita/artroza - numita in engleza arthritis? Indiferent de varsta, se pare ca aceasta boala afecteaza din ce in ce mai multe persoane.
Probabil cei care au de mai multa vreme aceasta boala, au observat ca daca in dieta lor zilnica includ diferite mancaruri se simt mai bine si de la altele se simt mai rau, indiferent ca vremea de afara e schimbatoare sau nu.

Pentru cei care doresc sa gaseasca un remediu natural - simplu prin alimentatie- iata mai jos lista alimentelor care incluse in regimul alimentar zilnic, reduc durerile in caz de artrita:

Alimente cu zero calorii care ajuta la slabit

Stiati ca se poate slabi mancand legume si fructe cu calorii negative? Exista produse care au 0 calorii? Teoretic aceste alimente nu au chiar zero calorii dar, sunt astfel numite pentru ca in momentul in care mananci  aceste alimente deja arzi mai multe calorii decat au ele in continut.

Care sunt aceste alimente care cu "zero calorii" pe care le poti manca la orice ora din zi si in orice cantitate fara sa te ingrasi?
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog