Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Gabriel Cotabita se apuca de dieta

Au aparut in presa articole (de ex. in ziarul Click) in care se scrie ca celebrul Gabriel Cotabita deja a slabit 10 kilograme in doar 3 saptamani.

Cum a slabit Cotabita? El a inceput la inceputul lunii aprilie o dieta personalizata destul de severa recomandata de un medic nutritionist de la un Institut de Nutritie din Bucuresti.

Dana Savuica slabeste prin criogenare cu tratamentul vedetelor

Dupa mesele copioase de Paste, Dana Savuica a ales un tratament inedit de slabire. Este vorba de sedinte de criogenare care presupune inghetarea stratului de grasime de pe burta, coapse, fese, etc.

Unde isi face tratamente de slabire Dana? Salonul de infrumusetare se numeste Noblezza si se afla in Bucuresti si acesta se numeste tratamentul Vedetelor.

Cate ceva despre semintele de mei si faina de mei

Ce este si la ce se foloseste meiul ? Este un aliment de origine cereala, straveche, folosita de mii de ani, care nu contine gluten, si are numeroase beneficii pentru sanatate. Meiul este folosit si in alimentatia pasarilor, si altor animale mici de casa, insa, este fara indoiala, un foarte bun aliment pentru consumptie umana.

Ce proprietati are ? 

Meiul este :

- un aliment care se digera foarte usor
- ideal in diete  dar si cure de mentinere a greutatii, pentru ca nu ingrasa

La ce e bun uleiul marocan de argan ?

Cum si la ce se foloseste uleiul de argan? E bun la gatit, sau se foloseste in produse cosmetice ? Din ce se face de fapt ? Ce este de fapt arganul ?

Uleiul de argan se face prin presare la rece a semintelor culese de pe arborele de argan. Arborele de argan are denumirea "stiintifica" in limba latina "Argania spinosa" (e clar, tre' sa fie ceva cu spini :)  )

Acest arbore creste pana la 10 m. inaltime si poate trai pana la 200 de ani !

Fructele sale seamana cu coaja verde a nucilor. Cand sunt coapte, se innegresc si cad. Arborele de argan creste in special in Maroc.

Cosurile pot fi un semnal pentru diferite boli/afectiuni

Acneea aparuta pe fata sau oriunde pe suprafata corpului este un semnal din partea organismului care ne atentioneaza ca unul din organelenoastre interne sufera. Cosurile si acnee nu apare doar la tineri/adolescenti ci si la adulti.

Ce inseamna daca am cosuri pe fata, dupa urechi, pe nas, umeri, spate, etc?
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog