Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de cosuri cu apa argintata

Cum se poate trata acneea de pe fata ? Ce metoda se poate folosi pentru eliminarea bubitelor ce apar din cauza cosurilor ? Un tratament natural - considerat chiar si leac babesc bun pentru sute de afectiuni - este apa cu argint coloidal numita si apa argintata.

Cel mai nou tratament- injectiile anticelulita

In topul procedurilor de infrumusetare din acest an- 2014 se pare ca se afla ultima fita de a scapa de celulita prin injectii anticelulice.

Cum se procedeaza si unde se fac astfel de sedinte? Injectiile se fac la un centru de infrumusetare cu un aparat special de ultima generatie numit Bioshape 3 in 1. Acest aparat  asigura eliminarea celulitei exact in zona cu probleme.

Iata cu ce pastile a slabit Oana Radu 52 de kg in 6 luni

Ce a facut Adele de Romania sa slabeasca? Stie toata lumea Oana Radu cunoscuta acum o jumatate de an ca si Adele de Romania din cauza greutatii sale, a slabit foarte mult.
Ea a tinut o dieta hiperproteica - dieta Dukan mai personalizata. Ce mananca zilnic Oana Radu?
Mananca multe proteine (nu a evitat deloc peste gras, oua, branzeturi grase) si legume in aceasi masura.
NU mananca paste,paine, cartofi, mazare, paste, dulciuri, sucuri (doar din cele light)

A aparut cartea "Abecedar de obezitate"

A aparut o carte noua scrisa de 3 experti in nutritie si anume: dr. Nicalae Hancu, dr Cristina Nita si dr.Anca Elena Craciun. Cartea este un ghid si un ajutor pentru persoanele care au multe kilograme in plus, adica sufera de obezitate sau supraponderabilitate sa recunoasca boala si sa incerce sa trateze obezitatea.

Crema Lagrend care intinereste cu 20 de ani?

Incep sa imbatranesc si mi-au aparut riduri, cum sa le ascund? Ce sa fac sa am fata mai tanara cu cativa ani?
Daca navigati pe paginile romanesti cu siguranta ati vazut reclama la o crema "miraculoasa" care elimina ridurile si intinereste fata cu pana la 20 de ani. E posibil asa ceva? Sincer reclama m-a facut curioasa si de aceea am vrut sa aflu cat mai multe detalii despre noua crema antirid.

Happy slim capsule naturale de slabit

Vreau sa slabesc in mod natural cu ajutorul unor suplimente alimentare, ce sa iau? O metoda ar fi niste capsule noi facute din plante medicinale cu efect de slabire numite Happy Slim.

Produse la noi in tara aceste suplimente au urmatorul prospect:
- te ajuta sa mananci mai putin si scad pofta de mancaruri de tip fast food si dulciuri
- topesc straturile de grasime si opresc depunerea altor straturi la loc
- tonifica si revitalizeaza corpul

Dvd-ul Florentinei Opris - Exercitii penru trup si suflet..

In aceasta luna - adica martie 2014 impreuna cu revista Avantaje apare la chioscurile de ziare un dvd lansat de Florentina Opris. Dvd-ul se numeste "Exercitii pentru trup si sfaturi pentru suflet"

Pe DVD gasesti un program de exercitii prezentate de Florentina timp de 30 de minute. Cu ajutorul acestor exercitii poti face sport la tine acasa cand ai tu timp pentru a face miscare. Sfaturile utile prezentate de Florentina vin in ajutorul celor care isi doresc sa slabeasca, sa faca cat mai multa miscare, sa isi regaseasca echilibrul interior si desigur sa se relaxeze.

Capsulele ProDiet pt slabit cu ceai rosu si verde

A mai aparut un supliment alimentar care vine in ajutorul celor care vor sa castige in lupta cu kilogramele. E vorba de Pro Diet de la Vitara Plant.
Prospectul scrie ca este facut special pentru eliminarea surplusului de kilograme, pentru mentinerea greutatii corporale dupa dieta si pentru functionarea normala a metabolismului lipidic.

Giulia a slabit 18 kg cu ceaiul Rithual Silhouette

Multa lume se intreaba cum a slabit Giulia Anghelescu dupa nastere? Ce dieta a tinut? Raspunsul se pare ca vine de la produsele Rithual Paris.
Se pare ca Giulia a reusit sa slabeasca 18 kilograme cu ceaiul numit Rithual Paris Silhouette. Este un ceai francez, ce contine doar ingrediente naturale.

Concurs de alergat in Centrul Vechi din Bucuresti

Cine iubeste sa alerge in aer liber si sta in Bucuresti are posibilitatea de a participa la un eveniment inedit. Sambata 29 martie 2014 are loc "marea alergare" de 5 km si 10 km in Centrul Vechi din Capitala.

Evenimenul se numeste 5km Bucharest Old City Race. Este o cursa de alegare care nu conteaza in cat timp faceti cursa ci sa va miscati in aer liber alaturi de alti participanti, iar la sfarsitul cursei sa stati povestiti langa o limonada.

Diana Bisinicu a slabit 21 de kg dupa sarcina

Cum a reusit sa slabeasca Diana Bisinicu? Ce dieta a tinut? Diana in timpul sarcinii s-a ingrasat in jur de 18 kilograme. Pentru ca isi dorea cu ardoare se scape de kilogramele in plus imediat dupa nastere a apelat la nutritionisti pentru rezolvarea problemei.

Alina Eremia a slabit si are propria colectie de haine

Despre Alina Eremia probabil a auzit multa lume. Cunoscuta este datorita trupei La La Band, apoi actrita in serialul "Pariu cu viata" de pe Protv, dar si pentru melodiile "Tu esti vara mea" sau "With or without you" sau "In dreapta ta"

Campania de slabit Sari pentru Tine cu ghetele Kangoo Jumps

Probabil ati vazut la emisiunea Observator special la Antena 1, vorbindu-se despre campania "Sari pentru tine" unde 4 participanti au inceput un program de slabire ce consta in exercitii de "topait" cu renumitele ghete kangoo-jumps. Ei se antreneaza zilnic cu Diana Stirbu care este instructor international de Kangoo Jumps.

Fii plin de energie si sanatos tun cu apa imbogatita cu oxigen

Ce este apa imbogatita cu oxigen ? Probabil cand auzim pentru prima data acest termen, ne gandim la apa oxigenata, care este cu totul si cu totul altceva.

Ca sa explicam pe intelesul tuturor, apa imbogatita cu oxigen este o apa care se bea, si pentru potolirea setei, si pentru multe alte motive,  si are nenumarate beneficii pentru sanatate.

In schimb, apa oxigenata este o solutie dezinfectanta care se aplica pe rani pentru dezinfectare.

Noi in acest articol, vorbim despre proprietatile minunate ce le poate avea consumul zilnic de apa imbogatita cu oxigen.

Bianca Rus a slabit 25 de kilograme

Cum a slabit Bianca Rus?
Multa lume a vazut si pe facebook si la televizor stirile de exemplu la emisiunea Draga mea prietena de pe Kanal D, ca Bianca Rus a slabit 25 de kilograme. E total schimbata si arata din ce in ce mai bine. Dar ce dieta a tinut? Ce fel de sport a facut? Care e secretul ei de slabire?

Cartea Metoda Dukan

Pentru cei care isi doresc sa slabeasca cu dieta Dukan acum au sansa sa citeasca al doilea volum publicat de catre doctorul Pierre Dukan.
Cartea se numeste Metoda Dukan si contine 700 de retete noi cu care aveti sansa sa ajungeti la greutatea ideala si sa va si mentineti la greutatea corecta.

Laura Cosoi si-a lansat o carte cu retete

Vedeta Laura Cosoi a scris o carte numita " Ramai la masa? Retete de suflet pentru cei dragi". Aceasta carte este descrisa de Laura ca si un jurnal culinar cu ilustratii (poze). Lansarea cartii este ppe 5 martie 2014 dar deja este disponibila online.

Oana Diana Radu a reusit sa slabeasca 50 kg

Daca ati vazut-o pe Adele de Romania la Vocea Romaniei stiti probabil ca avea probleme destul de grave cu kilogramele in plus. Ea a reusit acum performanta sa slabeasca 50 de kilograme si arata cu totul si cu totul diferit.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog