Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Eliminarea kg-elor in plus cu pantaloni speciali modelatori

Cu ce pot grabi slabirea? Ce fel de echipament sportiv pot purta pentru a transpira mai mult cand ma apuc de miscare? Se poate slabi usor purtand pantaloni modelatori ?

Toata lumea stie ca atunci cand te apuci de dieta ai nevoie si de miscare in plus pentru a garanta scaderea in greutate. (Da, slabirea fara miscare adecvata, e poveste !)

Pentru asta ai nevoie si de echipament sportiv. Iar pentru a grabi slabirea si arderea straturilor celulitice, de un fel de pantaloni modelatori, indiferent ca mergi la sala de fitness sau te apuci de aerobic acasa.  Un produs nou si inovator care vine in ajutorul celor care vor sa isi remodeleze corpul este pantalonul de slabit cu efect de slabire prin transpiratie

Conform prospectului, acesti pantaloni speciali ajuta la transpiratia accentuata in timpul activitatilor sportive, fizice, si astfel contribuie la topirea grasimilor in zona taliei, burtii, feselor, coapselor, si elimina straturile de celulita.

Cum functioneaza si cum trebuie folositi ? Acesti pantaloni ii poti purta in fiecare zi si actioneaza asupra surplusului de kilograme, respectiv, asupra celulitei, indiferent de ce faci.

Adica daca te apuci de gatit, facut curatenie prin casa, faci exercitii fizice, alergi, te duci la cumparaturi (vara sau iarna, indiferent, pentru ca, se pot purta si sub blugi, de exemplu), faci plimbari prin parc, lucrezi la calculator, sau te uiti la tv, alergi prin casa dupa copil, etc ... te ajuta sa slabesti, sa elimini toxinele si sa ai pielea mai fina si catifelata.
Cumpara produsul aici
Cumpara produsul aici

Este modul ideal de a-ti subtia corpul, mai ales daca nu ai prea mult timp la dispozitie sa stai cu orele la sala. De asemenea, este un mod ideal de a-ti (re)aduce corpul intr-o forma mai tonifiata, dupa ce ai nascut.

Pantalonul creat dintr-un material usor si moale, este facut dintr-o tesatura inteligenta numita Neotex, care te ajuta sa transpiri si totusi pantalonul propriu-zis ramane uscat, deci nu devii uda leoarca si nu se vede prin haine !

Ce inseamna de fapt neotex, ce contine ? Este o combinatie de poliester, neopren si nailon (nylon).

Ce pret au pantalonii? O pereche te costa in jur de 150 de lei (separat  pantalon, au si bustiera  la aprox 89 lei) . De unde il poti cumpara ? Se vinde in magazinele de specialitate, pentru diverse discipline sportive, dar si online. Pe net il, poti cumpara de exemplu, AICI

Cine a folosit deja pantalonul modelator ? Cate kilograme ati slabit cu el ? Asteptam parerile si comentariile voastre aici pe blog, sau pe paginile de social media ale blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca sunt impotriva produselor prezentate in articole !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog