Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dr Schiffa lanseaza Ideal Form pentru slabit

Cum sa slabesc cat mai repede ? Daca vrei sa incepi o corectare a greutatii corporale, poti incerca sa tii o cura de slabire langa care sa iei niste suplimente alimentare naturale, pe baza de plante. De exemplu, poti testa acum capsulele cu marca "Dr. Schiffa",  numite "Ideal Form".


De ce sunt aceste pastile mai speciale decat restul? Pentru ca toate medicamentele sub marca doctor shiffa sunt facute dupa retete care au o vechime de 500 de ani
si care sunt specializate pentru tratarea naturala a peste 120 de boli. Despre medicamentele naturale Dr. Schiffa probabil ati auzit si din reclamele de la TV, sau le-ati vazut in ziare, mai ales prezentate de actorul Florin Piersic ("imaginea" produselor)
Prospectul Ideal Form scrie ca aceste capsule sunt create special pentru eliminarea surplului de kilograme, au proprietati arzatoare de grasimi, echilibreaza nivelul glicemiei, scad pofta de mancare (deci mananci mai putin in perioada in care tii cura cu ele, si slabesti mai usor), si elimina toxinele din corp.

Din ce sunt facute aceste tablete naturale ? In compozitia capsulelor Ideal form sunt frunze de Senna (lat. Cassia Acutifolia), frunze de urzica, mirt (lat.Myrtus communis), frunze de rozmarin (lat. Rosmarinus Officinalis), L-carnitina (transporta energia convertita din grasimi, in celule), cirese (lat. Prunus Avium), iarba neagra (lat. Calluna Vulgaris, planta cu multe proprietati benefice, folosita in tincturi, creme, si inclusiv in terapii Bach), fumarita (lat.Fumaria Officinalis, foarte puternic detoxifiant si depurativ, este interzisa folosirea sa in mod casnic, deci, pe care il are in orice produs, trebuie sa fie dozat cu atenta supraveghere medicala).

Doar daca analizam putin componentele de mai sus, ne putem da seama ca Ideal Form este un produs foarte atent creat, si difera net, de toate celelalte produse de slabire de pe piata !

Cum se iau aceste suplimente ? Administarea este zilnica, mereu intre mesele principale cate 1 bucata, de 2 ori, cu un pahar mare de apa.

Cat timp trebuie luate ? Cat tine cura cu ideal form ? Pentru o slabire eficienta si vizibila, o cura trebuie sa dureze cel putin 3 luni si se poate lua maxim o jumatate de an, depinde de cat trebuie sa slabesti !

Ce pret are si unde se gaseste ? O cutie care contine 60 de bucati costa in jur de 70 de lei. Se poate cumpara pe internet de ex. pe acest site

Nu stim daca se vinde in plafare, magazine bio sau farmacii, respectiv, am cautat la cei mai mari distribuitori online de produse naturiste si shopuri online, deocamdata, singurul loc in care se poate cumpara, este situl indicat mai sus.

Daca gasim si la alti vanzatori,  revenim cu informatii noi, ulterior
Capsulele de slabit Ideal Form
cu L-carnitina, de la Dr. Shiffa.
Retete de peste 500 de ani vechime !

Are contraindicatii ? Provoaca efecte secundare ? Acest produs este interzis copiilor care au sub 10 ani, femeilor in timp de sarcina sau alaptare. Nu s-au constatat reactii adverse, totusi cine are sensibilitate la oricare componenta a produsului trebuie sa-l evite pentru a preveni reactiile alergice, si respectati dozajul ! Nu mariti dozajul in speranta slabirii mai rapide, pentru ca suprasolicitati organismul !

Ati folosit deja produse dr. Shiffa ? Ati slabit deja cu Ideal Form ? In cat timp apar rezultate vizibile ? Cum v-ati simtit pe perioada curei de slabire ? Ati observat efecte secundare, reactii nedorite ale organismului ?

Haideti sa povestim, puteti lasa un comentariu si in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile de social media (facebook si google plus) ale blogului.
Publicam toate comentariile decente, indiferent ca sunt pro sau contra produselor prezentate in articole !

Niciun comentariu:

Atentie ! Toate comentariile care contin legaturi externe vor fi sterse !

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog