Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Scapa de riduri si intinereste-ti tenul cu Nivea Cellular Anti age

Cei de la Nivea au pornit o lupta impotriva imbatranirii tenului si au lansat o crema speciala cu efect anti age (efect anti-imbatrinire)

E vorba despre Nivea Cellular Antiage.

Prospectul scrie ca aceasta crema speciala actioneaza la nivel celular prin hidratare, intinerire si netezire a pielii. Ajuta tenul sa devina tanar si plin de vitalitate.

Ce tip de ingrediente contine ? In compozitia cremei Nivea Cellular Antiage sunt urmatoarele: acid hialuronic, creatina, extract din magnolie.

Efectul benefic al acestei creme este: estomparea ridurilor si redarea luminozitatii si fermitatii tenului. Iti reda aspectul tanar, catifelat si hidratat al pielii, ca in tinerete.

Crema are un de asemenea un miros foarte placut, cu o alura individuala si inconfundabila.

In gama Cellular Anti-age exista mai multe produse. Gasesti creme de zi, creme de noapte, si o crema speciala pentru aplicare doar pe ochi.

Cum se foloseste gama antiage ? Modul de utilizare este simplu. Crema de zi se poate aplica oricand pe parcursul zilei, insa atentie - tenul trebuie sa fie mereu curat !

Aveti grija sa nu va intre crema in ochi.

Crema de noapte Facial Night Care se aplica in fiecare seara, pe ten curat.

Cea pentru zona ochilor se foloseste zilnic, prin tamponarea zonei afectate de riduri, pentru estomparea cat mai eficienta a ridurilor.

Ce pret au si de unde se pot procura? Unde se vand cosmeticele Nivea Cellular Antiage?
Crema de zi Nivea Cellular
Antiage cu SPF15

Cutia alba cu crema de zi costa in jur de 50 de ron, cea de noapte are un pret de 56 de lei, iar pentru ingrijirea din jurul ochilior Eye Care, pretul e in jur de 50 de lei

Le puteti comanda pe toate 3 de pe acest site

Ce volum au cremele celular antiage de la nivea ? Crema de zi si cea de noapte contine 50 de ml, iar solutia pentru ochi este de 15 ml.

Cine foloseste deja aceste produse ? Le-ati folosit, le-ati testat ? Cat sunt de bune si de eficiente? Isi merita banutii ?

In cat timp se vad rezultatele ? Au contraindicatii ? V-au provocat vreodata reactii adverse ? Se potrivesc pentru toate tipurile de ten ?

Asteptam comentariile obiective in casuta de comentarii de sub articol. Publicam toate comentariile civilizate, indiferent daca sunt pro sau contra produselor prezentate in articole.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog