Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Pedaleaza cateva minute pe zi, pentru sanatatea ta !

 Cea mai usoara metoda sa scapi de kilogramele in plus, la tine acasa, in propriul tau ritm, si timp alocat, este sa iti cumperi o bicicleta fitness pentru acasa si sa pedalezi zilnic pe ea, doar cateva minute !

Un set de exercitii, de doar cinci minute de pedalat, repetat de 3 ori, iti poate accelera metabolismul enorm, ajutand organismul sa se oxigeneze mai bine (cu conditia, sa pedalezi ori cu geamurile deschise, ori, sa te asiguri ca inainte de a incepe exercitiile, camera sa fie aerisita bine de tot; vara, lasa geamurile deschise macar 15 minute, iarna, macar 5 minute, pentru a aerisi camera)

Nu iti trebuie neaparat aparatura de mii de euro, ca sa te mentii putin in forma, pedaland zilnic pentru cateva minute.
Cumpara aici biciclete fitness

Fie iti iei un model mai ieftin,  fie unul mai scump, ai sanse garantate sa scapi de obezitate sau supraponderabilitate, si sa iti redresezi, reimprospatezi organismul cu o bicicleta fitness pentru acasa ! (cu conditia sa o si folosesti, desigur, nu doar s-o cumperi, sa stea-n colt undeva prin camera :)  )

Cu un astfel de aparat de fitness, poate slabi oricine, indiferent de varsta sau de alti factori, deci e foarte bun si pentru copii, si pentru tineri, si pentru adulti, indiferent ca sunt barbati sau femei.Singura conditie e sa pedalezi !

Daca te hotarasti sa faci acest pas, dar ai un buget mai redus, alege de exemplu o varianta de bicicleta mecanica (costa mult mai putin decat una super-smart, digitalizata, dar face si "stie" acelasi lucru).

Specificatiile bicicletei despre care vorbim :
- este o bicicleta mecanica
- are un design interesant, ocupa un loc mic, deci il poti depozita in spatii reduse
- are culoarea  argintie cu rosu
- in timp ce pedalezi, poti vedea in timp real pe calculatorul  bicicletei cati km. ai parcurs , cate calorii ai ars, de cat timp faci exercitiile.
alege o bicicleta fitness potrivita pt tine
Biciclete fitness comanda aici

 - se poate seta intensitatea exercitiilor, adica la fiecare nivel va fi mai greu sa pedalezi, dar asta inseamna ca faci mai mult efort in timp mai redus, si slabesti mai repede.

 ( Atentie insa, nu e bine sa incepi sa pedalezi direct la o treapta superioara, multumeste-te pentru inceput, cu primul nivel de dificultate, sau cel mult, cu nivelul 2, pentru a nu suprasolicita musculatura).

- scaunul il poti regla dupa inaltimea ta personala
- toata bicicleta cantareste in total 9,2 kg
- garantia este de 2 ani

Atentie! Greutatea maxima a celui care foloseste bicicleta de slabit nu poate depasi 110 kilograme ! Deci daca esti o persoana supraponderala, si greutatea ta depaseste 110kg., bicicleta asta nu iti este recomandata !

Cat costa o bicicleta pt. slabit acasa, de acest tip ?

Pretul unui astfel de produs mecanic este acceptabil. (sunt alte modele, care costa de zece ori mai mult, deci.. acest model este mai mult decat convenient). Desigur sunt si modele mai scumpe .

Unde pot cumpara online biciclete fitness ?

Acest model, despre care am vorbit in acest articol, il poti comanda de exemplu pe acest site, alaturi de alte sute de produse speciale pentru
sport

Ce durata trebuie sa aibe antrenamentul cu bicicleta magnetica? Zilnic daca pedalezi macar 10-20 de minute vei observa dupa 1-2 luni efecte vizibile. Elimina grasimea de pe burta, ajuta circulatia sanguina, subtiaza picioarele, coapsele.

Cine are deja acasa un astfel de aparat de fitness? Haideti  sa povestim despre beneficiile utilizarii unei echipamentelor sportive pentru acasa, sau lasati comentariile, observatiile, parerile voastre, in casuta de comentarii de sub articol.

Ce parere aveti ? Este sau nu este o bicicleta fitness, un instrument necesar, in ziua de azi, pentru a-ti mentine sanatatea ?

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog