Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Dieta de 2 zile ? Exista si asa ceva ?

Se poate slabi in doar 2 zile ? Fara operatii !?

Desigur daca auzi pentru prima data acest termen, te bufneste rasul, sau te enervezi, pentru ca, toata lumea stie, ca in doar doua zile, nu ai cum sa scapi de kilogramele nedorite, acumulate in decurs de ani de zile.

Totusi, autorii unei carti descoperite de noi zilele trecute, cu sfaturi pentru slabit, si care poarta tocmai titlul "Dieta de 2 zile", sustin ca este posibil !

Cartea este scrisa de Michelle Harvie si Tony Howell (SUA). Cartea este tradusa si e disponibila si in limba romana.

Ce informatii putem citi in aceasta carte ?

In primul rand avem sansa sa invatam cum sa tinem 2 zile pe saptamana dieta, si in restul de 5 zile ale saptamanii, sa mancam normal, si totusi, sa scapam de surplusul de kilograme.
Coperta cartii
Dieta de 2 zile

Cu sfaturile din aceasta carte, putem urma aceasta cura de slabire revolutionara, si sa profitam de beneficiile acestei diete:

- slabim, ne simtim mai usori si mai plini de viata, prevenim  bolile precum cancerul, reducem tensiunea arteriala, ne recapatam vitalitatea si pofta de viata, intinerim pentru ca alungam efectele vizibile ale imbatranirii

Aceasta carte contine 100 de retete de slabit, care sunt gustoase si satioase.
Autorii cartii spun ca mancarurile din retele lor nu ingrasa !

Cat costa si de unde se poate cumpara cartea ? Pretul cartii este in jur de 40 de lei.

Se gaseste in librarii  (teoretic), sau il puteti comanda online de ex. de pe acest site

Cine a slabit deja cu dieta de 2 zile ? Cate kg. si in cat timp ?

E chiar eficienta ? Haideti sa va spuneti parerile sau comentati aici pe blog sub articol, desigur daca vreti sa va spuneti parerea..:))


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 
 
...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog