Peste 2000 de articole despre slabire, dieta, alimentatie sanatoasa, trending si lifestyle, fashion sanatate remedii tratamente beauty

Faceți căutări pe acest blog

Slimvia - inca un supliment nou pentru slabire

Ce noutati au mai aparut printre medicamentele sau suplimentele care spun producatorii, ajuta la slabit ? Tocmai am descoperit un produs disponibil si in Romania, al caror producatori spun ca de vrei sa slabesti 5-6 kg, intr-un timp relativ scurt, produsul lor vine in ajutorul tau !

E vorba despre pastilele Slimvia. Este produs de firma Rioja Nature Pharma si conform prospectului are urmatoarele beneficii:

- ajuta la scaderea in greutate
- opreste pofta de mancare
- regleaza glicemia
- contine doar ingrediente naturale, deci ajuta in tratarea obezitatii in mod natural si sanatos fara a afecta sanatatea

Poza cu Slimvia
Din ce este facut Slimvia ? Aceste capsule contin urmatoarele ingrediente: pudra de mango, extract din arbore de pluta, extract de Coleus (urzica indiana sau lat. Plectranthus Barbatus), l-carnitina, vitaminele C, E, B1, B5, B12, B3, picolinat de crom, glucoza, pudra din radacina de Maca, pulbere din planta "Gheara matei", radacina de ghimbir, pudra de spirulina, si bitartrat de colina.

Cum se utilizeaza, cum se iau aceste comprimate ?

Din pacate site-ul care vinde acest produs nu a publicat nicaieri modul de administrare, deci daca a cumparat deja cineva produsul, si a gasit in prospectul tiparit aceste date, sa ne scrie si noi publicam informatiile.

Cat costa o cutie ? Pretul unui flacon este in jur de 150 de lei.

De unde pot cumpara aceste pastile? Slimvia se vinde in farmaciile Dona, Catena, Sensiblu sau online de exemplu pe acest site http://www.santeo.ro

Cine a incercat sa slabeasca cu aceste capsule ?  Cate kg ati slabit si in cate zile ? Provoaca reactii alergice ? Are efecte secundare? Asteptam pareri si comentarii sub articol, in casutele de comentarii. Noi publicam comentarii reale - de fapt, le publicati voi, cititorii, lasandu-le - spre deosebire de situl vanzatorului, care, se pare, are comentarii, dar publica doar selectiv... nu am reusit sa lasam si noi un comentariu legat de modul de dozare. Ce sa faci... siturile astea de "teleshopping" parca se tem de parerile vizitatorilor reali.

Va asteptam insa, noi, la comentarii :)

...

Cele mai citite in ultima saptamana

Cauta pe acest blog